Home / Μπάσκετ / NBA / Αντετοκούνμπο: «Έχω κάνει μεγάλο ταξίδι…»

Αντετοκούνμπο: «Έχω κάνει μεγάλο ταξίδι…»

Συγκλονιστικός για ακόμα ένα βράδυ ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αυτή τη φορά για τον τρίτο αγώνα της σειράς κόντρα στους Φοίνιξ Σανς, οδηγώντας την ομάδα του στη μείωση της σειράς σε 2-1, μετά τις δύο ήττες στην Αριζόνα.

Ο ίδιος ο Έλληνας φόργουορντ δεν είχε κανένα πρόβλημα να εκφράσει τα συναισθήματά του μετά το τέλος του αγώνα, εξηγώντας πώς έχει κάνει ένα πολύ μεγάλο ταξίδι ώστε να είναι σε θέση να μιλάει για το μπάσκετ σε τέτοιο επίπεδο ή ακόμα και να του παίρνουν συνέντευξη τα μεγαλύτερα δημοσιογραφικά δίκτυα.

«Νιώθω ότι έχω διανύσει πολύ δρόμο για να μπορέσω να κάθομαι εδώ. Να μου παίρνετε συνέντευξη, να παίζω αυτό το παιχνίδι, να είμαι με τους συμπαίκτες μου, να σκέφτομαι ότι μπορεί να είμαι εκτός για ένα χρόνο και τελικά να επιστρέφω. Είναι ένα μακρύ ταξίδι και προσπαθώ να απολαύσω κάθε στιγμή αυτού. Έχω πει στο παρελθόν ότι ξέρω ότι θα το κάνω για λίγο, ίσως για τα επόμενα 10 ή 12 χρόνια. Για αυτόν τον λόγο, απλώς προσπαθώ να απολαμβάνω κάθε μέρα και προσπαθώ να παίρνω όσο το δυνατόν περισσότερα από κάθε μέρα και προσπαθώ να ζω την κάθε στιγμή.

Και απλώς να είμαι σε θέση να είμαι εκεί έξω… Να είμαστε στα πάνω μας, στα κάτω μας ή ό, τι κι αν συμβαίνει στη σειρά. 20.000 θεατές μέσα κι έξω από την αρένα, φωνάζοντας το όνομά σου, να ζητωκραυγάζουν για την ομάδα και απλά να είναι χαρούμενοι που έχουν το μπάσκετ αυτή τη στιγμή του έτους με δύο ομάδες που είχαν τελικούς ΝΒΑ πριν από 50 χρόνια ή κάτι τέτοιο. Αυτό είναι καταπληκτικό».

Δείτε το βίντεο:


Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*