Home / Ποδόσφαιρο / Premier League / Ανανέωσε ο Ποτσετίνο στην Τότεναμ

Ανανέωσε ο Ποτσετίνο στην Τότεναμ

Σε συμφωνία με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ήρθε η Τότεναμ. Ο Αργεντινός επέκτεινε το συμβόλαιό του μέχρι το 2021 στην ομάδα του Λονδίνου και ενώ προ ημερών έγινε γνωστό ότι η Παρί θέλει να τον κάνει δικό της.

Προ ημερών η Equipe έγραψε ότι η Παρί επιδιώκει να κάνει δικό της τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. Τη Μεγάλη Παρασκευή (29/4) έγινε γνωστό, ωστόσο, ότι ο προπονητής της Τότεναμ ήρθε σε προφορική συμφωνία με τη διοίκηση για την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2021.

Ο 44χρονος Λατινοαμερικανός τεχνικός πήγε στην Τότεναμ το 2014 από την Σαουθάμπτον, υπογράφοντας πενταετές συμβόλαιο. Μάλιστα την είδηση ότι θα επεκτείνει κατά δύο χρόνια τη συνεργασία του επιβεβαίωσε και ο ίδιος, λέγοντας ότι “το μέλλον μου είναι εδώ”. Προτού πάει στην Σαουθάμπτον ο Ποτσετίνο είχε εργαστεί και στην Εσπανιόλ.

“Είναι μια εύκολη απόφαση. Όταν είσαι χαρούμενος και νιώθεις ότι σε αγαπούν όλοι, γιατί να κάνεις αλλαγή; Έχουμε δημιουργήσει καλή ατμόσφαιρα και μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα. Το προσωπικό, οι οπαδοί είναι απίστευτοι” ανέφερε μεταξύ άλλων.

πηγή : sport24.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*