Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Ανανέωσε με Ντζάνη ο Παναθηναϊκός

Ανανέωσε με Ντζάνη ο Παναθηναϊκός

Στον Παναθηναϊκό θα αγωνιστεί και την επόμενη σεζόν η Στέλλα Ντζάνη. Ο Ερασιτέχνης ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με την ποδοσφαιρίστρια για τρίτη συνεχόμενη σεζόν, ώστε να βοηθήσει το τμήμα να διακριθεί στη μεγάλη κατηγορία.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Στέλλα Ντζάνη για το ποδόσφαιρο γυναικών για την αγωνιστική σεζόν 2023-2024.

Η έμπειρη αθλήτρια, που πρόσφερε τα μέγιστα τα τελευταία χρόνια στην ομάδα και βοήθησε στην άνοδο του τμήματος στην Α΄ Εθνική, θα συνεχίσει να φοράει τα πράσινα για τρίτη σεζόν και να ενισχύσει το ‘τριφύλλι’ στους νέους στόχους του.

Σε δήλωσή της στο www.pao1908.com η Ντζάνη ανέφερε πως: «Για τρίτη χρονιά στα πράσινα. Χαίρομαι που ο σύλλογος έδειξε την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου. Μια καινούρια σεζόν πιο απαιτητική από τις προηγούμενες. Από την πλευρά μου, θα κάνω ό,τι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει και να φέρουμε το τμήμα όσο πιο ψηλά γίνεται! Περήφανη που αποτελώ μέλος του μεγαλύτερου συλλόγου στην Ελλάδα».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*