Home / Βόλεϊ / Ανανέωσε με Νάγκελς, πήρε Νικολογιάννη το Μαρκόπουλο

Ανανέωσε με Νάγκελς, πήρε Νικολογιάννη το Μαρκόπουλο

Στο Μαρκόπουλο θα αγωνιστούν την επόμενη σεζόν οι Λάρα Νάγκελς κι Ασημίνα Νικολογιάννη, όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη η ομάδα των ανατολικών προαστίων. Η Βελγίδα πασαδόρος ανανέωσε για τον επόμενο χρόνο, ενώ η 24χρονη Ελληνίδα ακραία επέστρεψε ύστερα από δύο χρόνια στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά, οι ανακοινώσεις:

«Στο Μαρκόπουλο και στον ΑΟΜ Revoil θα παραμείνει και για τη νέα σεζόν 2023-24 η Lara Nagels! Η Βελγίδα πασαδόρος υπέγραψε συμβόλαιο ανανέωσης για ακόμη ένα έτος στην ομάδα μας.

Η 25χρονη Lara Nagels με ύψος 1.82 “μετακόμισε” τη σεζόν 2022-23 στο Μαρκόπουλο, έχοντας κατακτήσει το κύπελλο Βελγίου με τα χρώματα της VC Oudegem και το Nations Cup με τα χρώματα της εθνικής της ομάδας.

Η Lara δήλωσε σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου της στον ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil: ‘Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αποτελώ μέλος της ομάδας για ακόμη μία σεζόν. Εύχομαι να πετύχουμε υπέροχα πράγματα και να έχουμε μία καλή σεζόν με την ομάδα. Ανυπομονώ να επιστρέψω και να πιάσουμε δουλειά”.

«Στον ΑΟΜ Revoil θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο η Ασημίνα Νικολογιάννη μετά από δύο σεζόν μακριά από το Μαρκόπουλο. Η 24χρονη ακραία με ύψος 1.84 την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα της Volley league 2022-23.

Έχει αγωνιστεί, επίσης, στον Ολυμπιακό, την Ολυμπιάδα Κύπρου και τον Πανναξιακό, ενώ τις περιόδους 2015-2018 και 2019-21 ανήκε στις τάξεις του ΑΟ Μαρκοπούλου.

Τα πρώτα λόγια της Ασημίνας μετά την επιστροφή της στο Μαρκόπουλο ήταν τα εξής: “Είμαι πολυ χαρούμενη για την επιστροφή μου στο Μαρκόπουλο. Είμαι αισιόδοξη πως θα έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά κι εύχομαι υγεία. Τα λέμε στο γήπεδο».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*