Home / Άλλα Σπόρ / Ανανέωσε με Μεντεσίδου και έδιωξε τρεις ο ΠΑΟΚ

Ανανέωσε με Μεντεσίδου και έδιωξε τρεις ο ΠΑΟΚ

Στην ομάδα χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν η Μαρία Μεντεσίδου. Ο Ερασιτέχνης ανακοίνωσε την παραμονή της διεθνούς εξτρέμ για έβδομο χρόνο, ώστε να διατηρήσει τα πρωτεία στην Ελλάδα.

Αντίθετα, ο «Δικέφαλος» ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τις Ραφαέλα Καραχαρίση, Πένυ Αργυροπούλου και Αντρια Τάκη.

Η ανακοίνωση για Μεντεσίδου:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ Mateco, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Μαρία Μεντεσίδου, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Η διεθνής εξτρέμ του ΠΑΟΚ Mateco, συνεχίζει στον “Δικέφαλο” για τέταρτη συνεχόμενη και έβδομη συνολικά χρονιά, έχοντας στο παλμαρέ της την κατάκτηση, ενός ακόμα, εγχώριου νταμπλ, αυτό της περυσινής σεζόν.

Για την ανανέωση συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ Mateco, η Μαρία Μεντεσίδου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr: «Νιώθω χαρούμενη που θα βρίσκομαι, για άλλη μία χρονιά, στον ΠΑΟΚ. Είμαι έτοιμη να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε να έχουμε ακόμα μία πετυχημένη σεζόν, παράλληλα με μία καλή ευρωπαϊκή πορεία.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, Δημήτρη Χασεκίδη και τον προπονητή, Δημήτρη Πελεκίδη, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Εύχομαι σε όλους μία καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία πάνω απ’ όλα».

Η ανακοίνωση για τις τρεις αποχωρήσεις:

«Το τμήμα χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ mαteco, ευχαριστεί τις κάτωθι αθλήτριες για την προσφορά τους την αγωνιστική περίοδο 2021-2022:

Ραφαέλα Καραχαρίση

Πέννυ Αργυροπούλου

Άντρια Τάκη

Το τμήμα εύχεται σε όλες καλή συνέχεια στα επαγγελματικά και προσωπικά τους σχέδια».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*