Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Παναθηναϊκός / Ανακοίνωση ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Κουρελόχαρτο ο ΚΑΠ»

Ανακοίνωση ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Κουρελόχαρτο ο ΚΑΠ»

Αθήνα
Σκληρή ανακοίνωση με τίτλο «Κουρελόχαρτο ο ΚΑΠ» εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, στην οποία αναφέρεται στο γεγονός ότι ο διαιτητής Σπάθας δεν διέκοψε εις βάρος του Ολυμπιακού τον αγώνα με τον Πλατανιά λόγω ρίψης αντικειμένου στο 89′.

Συγκεκριμένα, στο συγκεκριμένο λεπτό, ο Κουλιμπαλί δέχθηκε αναπτήρα στο πόδι, ο οποίος εκσφενδονίστηκε από την εξέδρα που βρίσκονταν οι οπαδοί του Ολυμπιακού.

Οι Πράσινοι στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν ότι «τα σκάνδαλα διαδέχονται το ένα το άλλο», σημειώνοντας και τη μη διακοπή του αγώνα με τη Βέροια, όπου υπήρξε ρίψη φωροβολίδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Κουρελόχαρτο ο ΚΑΠ

Μετά τη Βέροια με τη ρίψη φωτοβολίδων από οπαδούς του Ολυμπιακού που δεν προκάλεσε καν διακοπή του αγώνα, ήρθε το χτύπημα στον ποδοσφαιριστή του Πλατανιά, Κουλιμπαλί μετά από ρίψη αναπτήρα από την πλευρά των οπαδών της πειραϊκής ομάδας. Μετά τον Μήτσιο, ο Σπάθας.

Αντί για οριστική διακοπή του αγώνα εις βάρος της ομάδας του Πειραιά, ούτε καν προσωρινή διακοπή. Το άρθρο 15 του ΚΑΠ έγινε κουρελόχαρτο. Τα σκάνδαλα διαδέχονται το ένα το άλλο, ενώ παράλληλα συστηματικά μένουν ατιμώρητοι παράγοντες που συμμετέχουν σε στοιχηματικές απάτες κι άλλα σοβαρά ποινικά και ποδοσφαιρικά παραπτώματα.

Τελικά ο μόνος που τιμωρείται διαρκώς είναι ο Παναθηναϊκός και είναι σαφές ότι γίνονται εργώδεις προσπάθειες για την εξόντωσή του που πέφτουν στο κενό. Φαίνεται ότι ο Ολυμπιακός είναι υπεράνω ΚΑΠ και νόμων. Απαιτούμε από την Πολιτεία να αναλάβει δράσεις και τις ευθύνες της».
Newsroom ΔΟΛ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*