Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ανακοίνωσε Τσιγκρίνσκι η ΑΕΚ! (pics)

Ανακοίνωσε Τσιγκρίνσκι η ΑΕΚ! (pics)

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είναι και επίσημα ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για 2+1 χρόνια με την Ένωση! «Να γίνω αναντικατάστατος και να κάνω το όνομά μου να ακουστεί και πάλι», είπε!

Ντύθηκε στα κιτρινόμαυρα και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι!

Από χθες ο Ουκρανός στόπερ βρισκόταν στην χώρα μας, σήμερα πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε για 2+1 χρόνια κι εν συνεχεία η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτησή του!

inner

Ο 29χρονος, άλλοτε αμυντικός της Μπαρτσελόνα, δήλωσε χαρούμενος για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του και ουσιαστικά αναμένεται να αποτελέσει τον «ηγέτη» στα μετόπισθεν της Ένωσης από τη νέα σεζόν.

Η ανακοίνωση: «H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Ουκρανού διεθνούς αμυντικού Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι με συμβόλαιο δύο ετών με δικαίωμα ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο. Η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί όταν αποσταλεί από τον προηγούμενο σύλλογο του ποδοσφαιριστή το έγγραφο αποδέσμευσης».

Οι πρώτες του δηλώσεις

«Πριν από περίπου ένα μήνα έμαθα για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και ήταν μια πολύ καλή επιλογή για μένα, διότι είναι ένας σύλλογος με πολύ καλό επίπεδο και μεγάλες φιλοδοξίες. Ξέρω ότι ήρθα σε μια ομάδα που βάζει πάντα υψηλούς στόχους και ανυπομονώ να αρχίσει η προετοιμασία και να ενταχθώ στο νέο μου περιβάλλον.

Ξέρω ότι είμαι ο τέταρτος, μετά τον Ντράγκαν Τσίριτς, τον Ριβάλντο και τον Εϊντούρ Γκουντγιόνσεν. Χαίρομαι που το όνομά μου είναι σε μια λίστα με τόσο αξιόλογους ποδοσφαιριστές.

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο στη Ντνίπρο είχα πλήρη αγωνιστική δράση, αλλά είχα και διαστήματα στο παρελθόν με προβλήματα. Στην ΑΕΚ θέλω να γίνω αναντικατάστατος και να κάνω το όνομά μου να ακουστεί και πάλι».

inner

πηγή : sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*