Home / Βόλεϊ / Ανακοίνωσε Ρόγκα ο Άρης

Ανακοίνωσε Ρόγκα ο Άρης

Βολεϊμπολίστρια του Άρη έγινε την Τρίτη η Πένυ Ρόγκα. Οι «κιτρινόμαυρες» ανακοίνωσαν την απόκτηση της 33χρονης διεθνούς λίμπερο μέχρι την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν, επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη, υστέρα από δεκαπέντε χρόνια και έχοντας αγωνιστεί στο παρελθόν σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ και στο εξωτερικό.

Η Ρόγκα μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Πανναξιακό.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΑΣ ΑΡΗΣ και το τμήμα βόλεϊ γυναικών ανακοινώνουν την απόκτηση της Πένυς Ρόγκα.

Η διεθνής Ελληνίδα λίμπερο στην αρχή της φετινής χρονιάς αγωνίστηκε με την ομάδα του Πανναξιακού, ενώ στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στους Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, Ηρακλή Κηφισιάς και Αρτέμιδα Κορυδαλλού.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ρόγκα κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και επιστρέφει για λογαριασμό της ομάδας μας μετά από 15 χρόνια στην ιδιαίτερη πατρίδα της.

Ευχαριστούμε τη διοίκηση του Πανναξιακού για την άριστη συνεργασία της για την πραγματοποίηση της μεταγραφής της Ρόγκα στην ομάδα μας.

Η Πέννυ Ρόγκα στις πρώτες της δηλώσεις ως παίκτρια του ΑΡΗ, δήλωσε: «Είμαι από τις τυχερές αθλήτριες που κατάφεραν να βρουν ομάδα σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο για όλους μας, αλλά και για τον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα.

Είμαι χαρούμενη που πλέον θα είμαι μέλος της ομάδας του ΑΡΗ για το υπόλοιπο της σεζόν. Νιώθω έτοιμη να ξεκινήσω να δουλεύω σκληρά για να καλύψω το χαμένο έδαφος από την τρίμηνη διακοπή του πρωταθλήματος και, μαζί με τις συμπαίκτριές μου και το stuff, να επιτύχουμε τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα! Ανυπομονώ να ξεκινήσει το πρωτάθλημα!

Τέλος, οφείλω να ευχαριστήσω και την ομάδα του Πανναξιακού που από την πρώτη στιγμή συμφώνησε στη μεταγραφή μου. Εύχομαι υγεία σε όλους, πάνω απ’ όλα, και γρήγορα να επανέλθουμε στην κανονικότητα».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*