Home / Βόλεϊ / Ανακοίνωσε Πετοβάρι το Αιγάλεω

Ανακοίνωσε Πετοβάρι το Αιγάλεω

Βολεϊμπολίστρια του Αιγάλεω είναι πλέον η Γιούλια Πετοβάρι. Η νεοφώτιστη στη Volley League γυναικών ομάδα των δυτικών προαστίων ανακοίνωσε την απόκτηση της Ουγγαρέζας διαγωνίου για τον επόμενο χρόνο, ώστε να ενισχυθεί επιθετικά στην προσπάθεια για την καλύτερη δυνατή πορεία στις εγχώριες διοργανώσεις.

Η 25χρονη γίνεται η δεύτερη Μαγυάρα του ρόστερ μετά την Μπερναντέντ Ντεκάνι και την περυσινή σεζόν αγωνιζόταν στην UTE Βουδαπέστης της πατρίδας της.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο Αιγάλεω ΑΟ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με την Ουγγαρέζα διεθνή αθλήτρια Panni Giulia Petovary. Τα πρώτα τις βήματα τα έκανε στην MTK Budapest (Ουγγαρία) και έπειτα ακολούθησαν Bekescsabai Ropladba SE (Ουγγαρία), RK Jaszbereny (Ουγγαρία) και UTE Budapest (Ουγγαρία). Της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου της μας δήλωσε πως: ”Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για τη νέα σεζόν και ελπίζω να πετύχουμε όλους μας τους στόχους. Θα προσπαθήσουμε πολύ για αυτό. Είναι η πρώτη μου χρόνια μακριά από την Ουγγαρία, αλλά η υποδοχή εδώ ήταν πολύ θερμή. Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι μέλος της οικογένειας του Αιγάλεω. Είμαστε ακόμα στην αρχή, αλλά πιστεύω ότι στην ομάδα υπάρχει μεγάλη δυναμική. Πάμεεε!»

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*