Home / Άλλα Σπόρ / Ανακοίνωσε δύο μεταγραφές στον στίβο ο Παναθηναϊκός

Ανακοίνωσε δύο μεταγραφές στον στίβο ο Παναθηναϊκός

Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσουν την καριέρα τους οι Μαρία-Γεωργία Δεσπολλάρη και Βασίλης Βλάχος. Ο Ερασιτέχνης ανακοίνωσε την απόκτηση των δύο αθλητών στίβου για την επόμενη σεζόν, ώστε να ενισχύσουν τους «πράσινους» στις επόμενες διοργανώσεις κλειστού και ανοιχτού.

Αναλυτικά, οι ανακοινώσεις:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη Μαρία-Γεωργία Δεσπολλάρη για το 2023 και στο τμήμα στίβου του “τριφυλλιού”.

Σε μια πολύ σημαντική προσθήκη προχώρησε ο Παναθηναϊκός, αφού ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του τη Μαρία-Γεωργία Δεσπολλάρη από τον Απόλλωνα Πύργου.

Η 19χρονη αθλήτρια, που βρίσκεται ήδη στην οικογένεια του “τριφυλλιού”, καθώς αγωνίζεται στο τμήμα ποδοσφαίρου, πλέον θα ενισχύσει και το τμήμα κλασικού αθλητισμού.

Πρόκειται για την πρωταθλήτρια Ελλάδας στα 800 μέτρα Κ20 πριν λίγους μήνες, ενώ το 2020 είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στα 800μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 που είχε γίνει στη Λάρισα. Νωρίτερα, είχε πάρει το χάλκινο μετάλλιο, στην ίδια διοργάνωση, στα 400 μέτρα.

Την ίδια χρονιά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στα Ιωάννινα είχε κατακτήσει δύο χάλκινα μετάλλια στα 400 και 800 μέτρα. Το 2021, η νέα αθλήτρια του ΠΑΟ κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 400 μέτρα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 στη Θεσσαλονίκη, ενώ ήταν πέμπτη στα 800 μέτρα στην ίδια διοργάνωση.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Δεσπολλάρη τόνισε πως: «Είμαι πολύ χαρούμενη που εντάσσομαι στον Παναθηναϊκό και στον στίβο μετά την ομάδα ποδοσφαίρου. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και εκεί και να δικαιώσω τους ανθρώπους που με έφεραν στον σύλλογο».

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Βασίλη Βλάχο για το 2023 και στο τμήμα στίβου του “τριφυλλιού”.

Σημαντική μεταγραφική ενίσχυση για τον Παναθηναϊκό, καθώς ενέταξε στο ρόστερ του τον Βασίλη Βλάχο από την ομάδα του ΓΣ Ελευθερίου Βενιζέλου.

Ο 24χρονος αθλητής από τη Θήβα έχει αγωνιστεί στα 60 μέτρα κλειστού στίβου, στα 100μ. και στα 200 μέτρα και προσφάτως ανέβηκε στα 400 μέτρα.

Καλύτερη του στιγμή το χάλκινο μετάλλιο στα 4Χ100 μέτρα το 2017. Είχε καλά πλασαρίσματα στα 200 μέτρα, καθώς έχει κατακτήσει την ένατη και τη 12η θέση στα πανελλήνια πρωταθλήματα.

Σε δήλωσή του, ο Βλάχος ανέφερε πως: «Είναι χαρά που έρχομαι στον Παναθηναϊκό, έναν σύλλογο που έχει μεγάλη ιστορία και παράδοση στον στίβο. Ασφαλώς και θέλω να βοηθήσω από την πλευρά μου, ώστε να ανέβει ακόμα ψηλότερα το τμήμα και να κατακτήσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*