Home / Ποδόσφαιρο / Super League 2 / Ανακοίνωσε… έξι μεταγραφές η Ξάνθη!

Ανακοίνωσε… έξι μεταγραφές η Ξάνθη!

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά… έξι μεταγραφές ανακοίνωσε η Ξάνθη που συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς της ενίσχυσή της ενόψει της νέας σεζόν με σκοπό να επανέλθει στην Super League 1. Μεταξύ αυτών ο Μανώλης Τζανακάκης και ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος.

Η ανακοίνωση για τον Τζανακάκη:

«Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή Μανώλη Τζανακάκη.

Ο Μανώλης Τζανακάκης γεννήθηκε στις 30 Απριλίου 1992 και ξεκίνησε την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο αγωνιζόμενος στα τμήματα υποδομής του Εργοτέλη και μετέπειτα στην επαγγελματική ομάδα. Οι αγωνιστικές επιδόσεις του “κέντρισαν” το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού με τον οποίο υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας το καλοκαίρι του 2013. Επέστρεψε και πάλι με την μορφή δανεισμού στον Εργοτέλη και την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 έπαιξε στο πρωτάθλημα Κύπρου με την φανέλα της Ανόρθωσης.

Ακολούθησε ο Άρης όπου είχε γεμάτες από συμμετοχές αγωνιστικές χρονιές βοηθώντας την ομάδα του να πετύχει τους στόχους της. Πριν υπογράψει στον ΑΟΞ ήταν ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα της Super League 1. Μανώλη, καλώς ήρθες στην ΞΑΝΘΗ!».

Η ανακοίνωση για τους Διαμαντόπουλο και Δόρη:

«Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την απόκτηση των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών Δημήτρη Διαμαντόπουλου και Αλέξανδρου Δόρη.

Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος γεννήθηκε στις 18 Νοεμβρίου 1988 στη Θεσσαλονίκη και έπαιξε για πρώτη φορά σε επαγγελματικό πρωτάθλημα με την φανέλα του Θερμαϊκού στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Εορδαϊκό, Βέροια και Φωκικό για να έρθει το ντεμπούτο στο πρωτάθλημα της Super League με την Κέρκυρα για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013.

Επόμενοι σταθμοί στην ποδοσφαιρική του καριέρα υπήρξαν οι Απόλλων Καλαμαριάς, Δόξα Δράμας και Ολυμπιακός Βόλου όπου σημείωσε 27 τέρματα σε 59 συμμετοχές.

Η “επαφή” του με τα αντίπαλα δίχτυα συνεχίστηκε και στις επόμενες ομάδες του (Απόλλων Σμύρνης και Άρης) συνεισφέροντας τα μέγιστα ώστε να επιτύχουν τους στόχους και να κερδίσουν την άνοδο στην Super League.

Κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Super League 2 με τα Χανιά αγωνιζόμενος σε 26 παιχνίδια και σημειώνοντας 5 τέρματα (είχε ανοίξει το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στον αγώνα play off ΑΟΞ – Χανιά).

Ο Αλέξανδρος Δόρης, γεννήθηκε στις 10.07.1998 στην Φλώρινα. Ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Βέροια με την οποία συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Super League 1. Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Απόλλωνα Πόντου, ΝΠΣ Βόλου, Επισκοπή και Τρίγλια.

Δημήτρη και Αλέξανδρε, καλώς ήρθατε στην ΞΑΝΘΗ!».

Η ανακοίνωση για τους Μόνχε, Άνταμ και Σκαρτσέλα:



«Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές Fabian Monge, Mohamed Adam και Matthew Scarcella.

O Fabian Monge είναι γεννημένος τον Ιούνιο του 2001, αποτελεί μέλος της Εθνικής Ελπίδων της Αυστραλίας και αγωνίζεται στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Ο Mohamed Adam είναι 20 ετών και αγωνίζεται στην κορυφή αλλά και στα πλάγια της επίθεσης. Ο Matthew Scarcella είναι 17 ετών και πρόκειται για τον αρχηγό σε όλες τις ηλικιακές ομάδες της Western Sydney Wanderers, πριν πάρει μεταγραφή για την Sydney Olympic, όπου ήταν ο προηγούμενος επαγγελματικός σταθμός και των τριών ποδοσφαιριστών. Καλώς ήρθατε στην Ξάνθη!».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*