Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ανέβηκε ο Μπιζότ στη λίστα του Ολυμπιακού

Ανέβηκε ο Μπιζότ στη λίστα του Ολυμπιακού

«Γρίφος» φαίνεται πως είναι η υπόθεση του τερματοφύλακα στον Ολυμπιακό, την ώρα που δεν έχει προχωρήσει ακόμα το θέμα της παραχώρησης του Ζοσέ Σα στη Γουλβς.

Η υπόθεση είναι δύσκολη, αφού πρώτα από όλα οι Πειραιώτες καλούνται να αντικαταστήσουν τον Πορτογάλο τερματοφύλακα, και χρειάζεται πολύ υπομονή για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στην κορυφή των υποψήφιων γκολκίπερ φαίνεται πως παραμένουν ο Τσέχος Βάτσλικ που έμεινε ελεύθερος από τη Σεβίλλη (ενώ είναι στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με την εθνική του ομάδα) και ο Γάλλος Αρεολά που είναι υπό παραχώρηση από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Όπως γράφει σήμερα ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», η νέα εξέλιξη που σημειώθηκε στην συγκεκριμένη υπόθεση είναι πως ο Ολλανδός Μπιζότ που βρίσκεται με την Ολλανδία στο Euro 2020 «προσπέρασε» τον Σέρτζιο Ρίκο που επίσης δεν υπολογίζεται στην Παρί.

Σημαντικό ρόλο στην υπόθεση δεν αποκλείεται να παίξει και η σημερινή συνάντηση Ολλανδίας-Τσεχίας, αφού αν αποκλειστεί μία από τις δύο ομάδες θα μπορέσουν να τρέξουν οι συζητήσεις με τον Μπιζότ ή τον Βάτσλικ, αντίστοιχα.

Βέβαια, για να συμβούν όλα αυτά θα πρέπει να προχωρήσει η μεταγραφή του Ρουί Πατρίσιο στην Ρόμα και η Γουλβς να κινηθεί για τον Σα του Ολυμπιακού.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*