Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / «Ανάμεσα στις ομάδες που θέλουν τον Ράιτ η ΑΕΚ»

«Ανάμεσα στις ομάδες που θέλουν τον Ράιτ η ΑΕΚ»

Στο γκρουπ ομάδων που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Χάτζι Ράιτ βρίσκεται η ΑΕΚ, σύμφωνα με τους Τούρκους. Συγκριμένα, το «Ajansspor» σημειώνει πως ο 24χρονος Αμερικανός, με καταγωγή από τη Λιβερία, σέντερ φορ βρίσκεται στο στόχαστρο τόσο της «Ένωσης», όσο και των Αντάλιασπορ, Τράμπζονσπορ, Σπέτσια και Χαλ.

Βέβαια, το συγκεκριμένο δημοσίευμα υπογραμμίζει ότι το πιο πιθανό για τον Χάτζι είναι να παραμείνει στην Αντάλιασπορ, με την οποία έκανε… θραύση την περασμένη σεζόν (15 γκολ και δύο ασίστ σε 35 συμμετοχές) ως δανεικός από τη Σοντερίσκε. Το συμβόλαιό του με την τελευταία ολοκληρώνεται το 2024, ωστόσο η δανέζικη ομάδα υποβιβάστηκε κι έτσι φέρεται διατεθειμένη να τον πουλήσει.

Έχει ύψος 1,93 εκ. και είναι τρεις φορές διεθνής με την εθνική Αμερικής. Μάλιστα, τον περασμένο Ιούνιο πέτυχε και το πρώτο του τέρμα με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του στη φιλική νίκη (3-0) επί του Μαρόκου. Ξεκίνησε την καριέρα του από τους Γκάλαξι του Λος Άντζελες, για να αγωνιστεί εν συνεχεία στον Κόσμο Νέας Υόρκης, Σάλκε, Σαντχάουζεν, Φένλο, απ’ όπου και τον απέκτησε η Σεντερίσκε.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*