Home / Tennis / Αθώος λόγω έλλειψης στοιχείων ο Ζβέρεφ!

Αθώος λόγω έλλειψης στοιχείων ο Ζβέρεφ!

Ένα ακόμη επεισόδιο στην υπόθεση κακοποίησης της Γερμανίδας Όλϊα Σαρίποβα από τον πρώην σύζυγο της, τενίστα Αλεξάντερ Ζβέρεφ διαδραματίστηκε το πρωί της Τρίτης 31 Ιανουαρίου.

Ετούτη την φορά το αρμόδιο «σώμα» της ATP που είχε ασχοληθεί με την συγκεκριμένη κατηγορία αποφάσισε να μην τιμωρήσει τον Γερμανό τενίστα λόγω έλλειψης στοιχείων.

Υπενθυμίζεται πως η πρώην σύντροφος του Νο. 14 του ταμπλό κατά τις καταγγελίες της το 2020 είχε επικαλεστεί τόσο την άσκηση συναισθηματικής όσο και σωματικής βίας. Η αρμόδια επιτροπή της ATP είχε προσλάβει ιδιωτική εταιρεία προκειμένου να πραγματοποιήσει έρευνα.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται κατόπιν καταθέσεων των δύο εμπλεκομένων, 24 ακόμα ατόμων, μεταξύ των οποίων οικογένεια και φίλοι αλλά και το «ξεψάχνισμα» οπτικοακουστικού υλικού που ανιχνεύθηκε στον υπολογιστή του τενίστα δεν προκύπτει ουδεμία μαρτυρία ή απόδειξη άσκησης βίας.

Η ATP, ωστόσο, επιφυλάσσεται να επαναφέρει τον φάκελο της υπόθεσης στην επιφάνεια σε περίπτωση που αποκαλυφθεί οποιαδήποτε νέα συνθήκη που ενδέχεται να αλλοιώσει τα υπάρχοντα δεδομένα.

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ είχε αναρριχηθεί στο Νο. 2 της παγκόσμιας κατάταξης τον Ιούνιο του 2022 ενώ είχε απουσιάσει μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στον ημιτελικό του Ρολάν Γκαρός απέναντι στον Ραφαέλ Ναδάλ ,επιστρέφοντας στα courts στις αρχές του 2023.

Επιμέλεια: Χαράλαμπος Λέσσης

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*