Home / Ποδόσφαιρο / Super League 2 / ΑΕΛ: Πήρε Ραμίρες

ΑΕΛ: Πήρε Ραμίρες

Την απόκτηση του Ραμίρες Γκάμπριελ Ομάρ ανακοίνωσε η ΑΕΛ. Ο 26χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε από την Ατλέτικο Αταλάντα και θα αποτελέσει την τελευταία προσθήκη για τους «βυσσινί».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την μεταγραφή από την ομάδα της Αργεντινής Club Atletico Atlanta του επιτελικού μέσου Ramirez Gabriel Omar.

Ο Ramirez Gabriel Omar είναι 26 ετών, αγωνίζεται στην θέση του επιτελικού μέσου και απεκτήθη κατόπιν εγκρίσεως του προπονητού μας Παναγιώτη Γκουτσίδη και έχει αγωνισθεί σε περισσότερους από 100 αγώνες σε ομάδες της Αργεντινής (Club Atletico Atlanta, Quilmes Atletico Club, Atletico de Rafaela, Club AtleticoTalleres).

O Ramirez Gabriel Omar είναι ήδη στην Λάρισα και με αστραπιαίες ενέργειες των διοικητικών στελεχών της ΑΕΛ έχει εκδοθεί ήδη το δελτίο του και έχει έρθει και η μπλε κάρτα του από την ομοσπονδία της Αργεντινής και ήδη από σήμερα συμμετάσχει στην πρωινή προπόνηση της ΑΕΛ στο προπονητικό κέντρο των δένδρων και εφόσον κριθεί έτοιμος από τον προπονητή μας κ. Παναγιώτη Γκουτσίδη θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής απέναντι στην Καβάλα.

Η επίσημη παρουσίαση θα γίνει στις 13:30 σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΑΕΛ από τον πρόεδρο και ιδιοκτήτη της ομάδας κ. Αλέξη Κούγια.

Με αυτή την μεταγραφή, λόγω και του πλήρους του ρόστερ της ομάδας, ολοκληρώνονται οι μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΛ για τον Ιανουάριο του 2022, αφού ως γνωστόν ήδη έχουν γίνει επαγγελματίες οι 15,5 χρονών σέντερ φορ Νικόλαος Βλιώρας και ο 17χρονος αριστερός περιφερειακός Φαμπιάν Τσέλα που ήδη προπονούνται με την βασική ομάδα.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*