Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΑΕΚ: Τα κλάματα και οι ανακοινώσεις για Νταντσένκο

ΑΕΚ: Τα κλάματα και οι ανακοινώσεις για Νταντσένκο

Αίσιο τέλος αναμένεται να έχει μέσα στη μέρα η μεταγραφή του Όλεγκ Νταντσένκο στην ΑΕΚ, καθώς απομένουν τα διαδικαστικά. Η υπόθεση εξελίχθηκε σε θρίλερ, λόγω της άρνησης της Ούφα να αποδεσμεύσει τον βασικό δεξιό της μπακ.

Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», ο 26χρονος άσος είχε απελπιστεί από τη στάση αυτή βάζοντας δύο φορές τα κλάματα στις επαφές μαζί τους παρακαλώντας να τον αφήσουν να παίξει σε μια ομάδα υψηλότερου επιπέδου.

Εντέλει όλα πήγαν καλά, η Ούφα συναίνεσε στη λύση του δανεισμού του και το σχετικό έγγραφο βρίσκεται από χθες στα γραφεία της ΠΑΕ. Ο Νταντσένκο είναι ήδη στην Αθήνα (ταξιδεύοντας από την Αττάλεια οδικώς στην Αλεξανδρούπολη και από εκεί αεροπορικά για Αθήνα) και σήμερα αφού ολοκληρωθούν κάποιες εξετάσεις που έχουν απομείνει θα ανακοινωθεί.

Ο Νταντσένκο θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ και μπορεί να κάνει ντεμπούτο ακόμη και στο ματς της Πέμπτης με τον Απόλλωνα Σμύρνης για το Κύπελλο, ώστε να πάρει και κάποιες ανάσες ο Μιχάλης Μπακάκης.

Φαίνεται πως αυτή θα είναι η πρώτη και τελευταία προσθήκη της ΑΕΚ το χειμώνα, καθώς η υπόθεση του Μίχαελ Βέριπς εγκαταλείφθηκε, επειδή η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ δεν ήθελε να βάλει οψιόν αγοράς στο δανεισμό του, αλλά και επειδή διαπιστώθηκε πως το πρόβλημα τραυματισμού του Παναγιώτη Τσιντώτα δεν ήταν τόσο σοβαρό.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*