Home / Μπάσκετ / Euroleague / ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: Πράξη δεύτερη στο ΟΑΚΑ

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: Πράξη δεύτερη στο ΟΑΚΑ

Η δεύτερη πράξη του ημιτελικού των playoffs της Stoiximan Basket League μεταξύ ΑΕΚ και Παναθηναϊκού φιλοξενείται σήμερα στο ΟΑΚΑ (21:15, ΕΡΤ3, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr). Οι «κιτρινόμαυροι» είναι τυπικά γηπεδούχοι απέναντι στους «πράσινους» που είχαν κάνει δύσκολα το 1-0 στη σειρά την Τετάρτη (78-72).

Η «Ένωση» δεν αντιμετωπίζει… νεότερα αγωνιστικά προβλήματα. Εκτός μάχης παραμένουν οι Λάνγκφορντ, Σλότερ, Μωραΐτης και Ρογκαβόπουλος. Ο Βαγγέλης Αγγέλου προσπαθεί να κρατήσει τους παίκτες του συγκεντρωμένους παρά τον εκνευρισμό που υπάρχει στις τάξεις της ομάδας για τη διαιτησία. Σε αγωνιστικό επίπεδο περιμένει από τους παίκτες του να αποφύγουν τα πολλά λάθη μετά τα 17 στο πρώτο ματς.

Οι «πράσινοι» έχουν σταθερά εκτός μάχης τους Νέντοβιτς και Καλαϊτζάκη. Γνωρίζουν πως στο πρώτο ματς δεν απέδωσαν καλό μπάσκετ και πως θα πρέπει να παρουσιάσουν πολύ καλύτερο πρόσωπο στο Game 2 για να μην κινδυνεύσουν και πάλι. Πέρα από την άμυνα, που αποτελεί σταθερή… απαίτηση του Όντεντ Κάτας, ο Ισραηλινός τεχνικός θα ήθελε ένα πολύ καλύτερο ποσοστό στα τρίποντα από το απογοητευτικό 5/23 προχθές.

Διαιτητές στο αποψινό παιχνίδι, θα είναι οι Πέτρος Παπαπέτρου (Κεντρικής Μακεδονίας), Στέλιος Συμεωνίδης (Θεσσαλονίκης) και Γιώργος Θεονάς (Αττικής). Το τρίτο ματς της σειράς θα γίνει την Κυριακή στις 21:00.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*