Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΑΕΚ: Μήνυμα Οφρυδόπουλου για σκληρή δουλειά

ΑΕΚ: Μήνυμα Οφρυδόπουλου για σκληρή δουλειά

Η αποστολή που ανέλαβε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος ήταν εξ αρχής πολύ δύσκολη κι έγινε δυσκολότερη με την επιστροφή των έξι βαθμών στον Άρη, κάτι που θέτει σε κίνδυνο την έξοδο στην Ευρώπη για την ΑΕΚ. Ο υπηρεσιακός τεχνικός της «Ένωσης» διαπίστωσε από την πρώτη στιγμή πως πολλά πράγματα χρήζουν διόρθωσης και βελτίωσης στην ομάδα του κι αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε στους παίκτες του στη σύντομα ομιλία του στη χθεσινή προπόνηση, μετά το 1-1 με τον ΠΑΟΚ.

«Είναι μια δύσκολη κατάσταση. Θέλω να πάρετε χρόνο προκειμένου να ξεκουραστείτε και να αδειάσετε το μυαλό σας. Θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ στο κομμάτι της τακτικής. Έχουμε σκληρή δουλειά μπροστά μας», ήταν τα λόγια του στους «κιτρινόμαυρους», που ενημερώθηκαν πως πλέον θα αποσύρονται στο ξενοδοχείο την παραμονή των εντός έδρας αγώνων (κάτι που είχε καταργηθεί επί Αργύρη Γιαννίκη).

Από σήμερα, ουσιαστικά, αρχίζει η μίνι προετοιμασία για το ματς της Κυριακής με τον Αστέρα στο ΟΑΚΑ (19:00), όπου η νίκη είναι αναγκαία, προκειμένου να μπει η ΑΕΚ με τη μεγαλύτερη δυνατή διαφορά στα playoffs. Από αυτό το ματς θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Ρότα και Λε Ταλέκ, ο Στάνκοβιτς που από τη Δευτέρα θα μπει με την ομάδα, πιθανότατα και ο Γκαρσία που σήμερα θα υποβληθεί σε εξετάσεις για το πρόβλημα στους οπίσθιους μηριαίους, ενώ σήμερα θα φανεί αν προλαβαίνει και ο Γέβτιτς.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*