Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΑΕΚ-Αστέρας: Για τη… διαφορά η «Ένωση»

ΑΕΚ-Αστέρας: Για τη… διαφορά η «Ένωση»

Να αποδείξει πως η νίκη επί του Άρη (1-3) δεν ήταν μια… καλή παρένθεση αλλά να δώσει σε αυτή συνέχεια θέλει η ΑΕΚ, που υποδέχεται σήμερα (17:15, Novasports 2, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) τον Αστέρα στο ΟΑΚΑ για την 4η αγωνιστική των playoffs.

Οι τρεις βαθμοί είναι αναγκαίοι για την «Ένωση», για να δώσει αξία στο τρίποντο που πήρε την περασμένη εβδομάδα, αλλά και να εκμεταλλευτεί τις απώλειες που θα έχουν οι ανταγωνιστές της για μια θέση στην Ευρώπη.

Ο Μανόλο Χιμένεθ σε ένα ακόμη ματς έχει γεμάτο απουσιολόγιο, καθώς εκτός μάχης είναι οι τραυματίες Τάνκοβιτς, Σάκχοφ, Νταντσένκο, Χνιντ, Λάτσι, Μπακάκης, Σιμόες, Ραντόνια και Χριστόπουλος. Το θετικό πάντως είναι πως επιστρέφει ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, που έχει να παίξει από τις 10 Φεβρουαρίου.

Ο Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται να επιλέξει το 4-2-3-1. Ο Τσιντώτας θα είναι στο τέρμα, με τον Βασιλαντωνόπουλο και τον Λόπες στα άκρα της άμυνας, ενώ ο Σβάρνας με έναν εκ των Τσιγκρίνσκι ή Νεντελτσιάρου θα είναι στόπερ. Γαλανόπουλος και Κρίστισιτς είναι τα φαβορί για το κέντρο, ο Μάνταλος θα είναι σε ελεύθερο ρόλο και οι Λιβάι Γκαρσία και Αλμπάνης θα υποστηρίζουν από τα άκρα τον Ανσαριφάρντ (με αουτσάιντερ τον Ολιβέιρα).

Αναλυτικά η αποστολή: Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Γκαρσία, Τασουλής, Σουάρες, Καστάνιο, Κώτσιρας, Αλβάρες, Γ. Χριστόπουλος, Βαλιέντε, Λέο Τιλίκα, Μουνάφο, Μπελόκ, Ιγκλέσιας, Γκόμες, Ριέρα, Σίτο, Μπαράλες, Ρεγκίς, Αλί Μπαμπά

Για την αξιοπρέπειά του ως το τέλος

Ο Αστέρας βρίσκεται στο -7 από την τέταρτη θέση, αλλά δεν το βάζει κάτω. Όπως έδειξε σε όλα τα ματς των playoffs μέχρι τώρα, οι Αρκάδες είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί και θέλουν να συνεχίσουν έτσι μέχρι το τέλος. Ο Μίλαν Ράσταβατς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Λουίς Φερνάντεθ λόγω τραυματισμού, καθώς επίσης και τους Καπίγια, Τζίμα που δεν είναι ακόμα έτοιμοι.

Πιθανότερη ενδεκάδα είναι η ακόλουθη: Παπαδόπουλος, Καστάνιο, Σουάρεθ, Άλβαρες, Κώτσιρας, Βαλιέντε, Μουνάφο, Κρέσπι, Σίτο, Ριέρα, Μπαράλες. Στην αποστολή του Αστέρα Τρίπολης βρίσκονται οι Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Γκαρθία, Τασουλής, Σουάρεθ, Καστάνιο, Κώτσιρας, Άλβαρες, Χριστόπουλος, Βαλιέντε, Τιλίκα, Μουνάφο, Μπελόκ, Ιγκλέσιας, Γκόμες, Ριέρα, Σίτο, Μπαράλες, Κρέσπι, Αλί Μπαμπά.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*