Home / Άλλα Σπόρ / Αγκαλιά με την πρόκριση η Εθνική Γυναικών

Αγκαλιά με την πρόκριση η Εθνική Γυναικών

Η Εθνική Γυναικών συνέτριψε με νταμπλ σκορ, 34-17 την Λετονία για την 2η αγωνιστική των προκριματικών του ΕURO 2022 που διεξάγονται στο «Φιλίππειο» της Βέροιας.

Η διαφορά δυναμικότητας ήταν μεγάλη και το τεχνικό επιτελείο είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κρατά την πρόκριση στα χέρια του ειδικά και μετά την νίκη της Βοσνίας με 25-22 επί της Ιταλίας. Αν η Βοσνία επικρατήσει της Λετονίας, κάτι πολύ πιθανό, τότε η Ελλάδα για να αποκλειστεί θα πρέπει να χάσει με 8 γκολ από την Ιταλία και να μείνει 2η στην τριπλή ισοβαθμία.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Παναγιώτης Μεσσήνης, δήλωσε για το ματς:

«Ήταν αναμενόμενες οι εμφανίσεις μας χθες και σήμερα, όπως και οι δυναμικές των αντιπάλων. Έγιναν όπως ακριβώς τα είχαμε υπολογίσει, είχαμε μία ψυχολογική δυσκολία στο άγνωστο της Βοσνίας, την οποία ξεπεράσαμε μετά το 20’ και δεν μπορεί να υπάρξει σύγκριση της ομάδας με την Λετονία που κάνει μία νέα προσπάθεια.

Δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες και ξεκουράσαμε αυτές που παίζουν λίγο περισσότερο. Αύριο παίζουμε με την Ιταλία, δεν με απασχολεί καθόλου το αποτέλεσμα με την Βοσνία. Θέλουμε να παίξουμε ωραίο χάντμπολ και να κερδίζουμε. Η ομάδα μας δεν θέλουμε ποτέ ξανά να παίξει στον 1ο προκριματικό, θέλουμε να παίζει μόνο με τους καλύτερους».

Τα πεντάλεπτα: 2-3, 3-6, 5-10, 6-12, 6-16, 8-17 (ημχ), 9-19, 10-20, 12-24, 12-29, 14-31, 17-34

ΛΕΤΟΝΙΑ (Σιμπούλσκις): Νταντάλεβα, Νικολάεβα 2, Σαβτσένκο, Σιμπούλσκα 4,Ασάρε 2, Κουκουράνε 3, Σεργκέγεβα, Κόκινα, Τεικμάνε, Ζαχαράνε, Μίνοβα 3, Τζενίτε 3, Κρόλε, Ντανιλένκο.

ΕΛΛΑΔΑ (Μεσσήνης): Μ. Κεπεσίδου, Χατζηπαρασίδου 2, Παναγιωτίδου 3, Ζενέλι 5, Γκάτζιου 4, Ζυγούρα, Μακρή, Βασιλειάδου 4, Ζηνωνίδου 1, Ν. Κεπεσίδου 2, Ανδρίτσου 4, Τσάκαλου 4, Αργυροπούλου 1, Στουγιαννίδου 3, Κωστοπούλου 1, Μάστακα.

Διαιτητές: Γιόβτσεφ – Γιόντσεφ (Βουλγαρία). Δίλεπτα: 2-4, Πέναλτι: 3/6 – 3/4

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*