Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Αγιασμός και πρώτη προπόνηση του Ιστορικού με φιλοδοξίες για νέες επιτυχίες (vid & pics)

Αγιασμός και πρώτη προπόνηση του Ιστορικού με φιλοδοξίες για νέες επιτυχίες (vid & pics)

γράφει ο Ανδρέας Λεκάκης

Με πολλά χαμόγελα, ευχές για μία ακόμη επιτυχημένη χρονιά όπως η περσινή και παρουσία περίπου 500 φίλων του, πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός και η πρώτη ανοικτή προπόνηση του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου εν όψει της αγωνιστικής σεζόν 2016-17. Η κάμερα του NSTV βρέθηκε στο δημοτικό στάδιο Νέας Σμύρνης και μίλησε με τους ιθύνοντες της ομάδας αλλά και τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μοιράστηκαν τις σκέψεις τους για τη νέα χρονιά που ξεκινάει πλέον και επίσημα αλλά και τους στόχους των “κυανέρυθρων”.

Ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας, Νίκος Ζαμάνης, είπε: “Εύχομαι καταρχάς τα παιδιά να έχουν υγεία όπως και την περασμένη σεζόν. Θέλουμε φέτος με το νέο ρόστερ και με κάποιους παίκτες που περιμένουμε ακόμα να είμαστε ανταγωνιστικοί πάνω απ’ όλα και ο κόσμος να είναι μαζί μας στο γήπεδο και να αποτελέσει τον δωδέκατο παίκτη της ομάδας μας”.

Ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, ο Κώστας Θεοδωρόπουλος, μίλησε για τη νέα σελίδα στην καριέρα του και για την επιλογή του να έρθει στον Πανιώνιο: “Είναι ένα νέο ξεκίνημα και για μένα και για την ομάδα. Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε υγεία και με σκληρή δουλειά η ομάδα θα πετύχει τους στόχους της. Ο Πανιώνιος είναι μια μεγάλη ομάδα και κάθε παίκτης θέλει να περάσει από αυτήν. Έτσι κι εγώ δεν το σκέφτηκα καθόλου και νομίζω πως είναι ένα καλό βήμα για την καριέρα μου”.

Ακόμη, ο αρχηγός των “κυανέρυθρων”, Παναγιώτης Κόρμπος, αναφέρθηκε επίσης στη νέα χρονιά και στο τι να περιμένουν οι φίλοι του Πανιωνίου από την ομάδα: “Η σεζόν θα ξεκινήσει με δουλειά και χαμηλά το κεφάλι, όπως πέρσι. Σίγουρα οι απαιτήσεις έχουν ανέβει αρκετά και ο κόσμος περιμένει πολλά από εμάς. Πολλοί δεν περίμεναν πέρσι να πάμε τόσο καλά, κάποιοι μας είχαν υποτιμήσει λέγοντας πως θα παλέψουμε μόνο για τη σωτηρία όμως βγήκαμε πέμπτοι. Φέτος θα κοιτάξουμε βήμα βήμα κάθε παιχνίδι και στο τέλος της χρονιάς θα δούμε τι έχουμε καταφέρει”.

5b1104d1-c183-4644-86ba-f476a36556a05b1104d1-c183-4644-86ba-f476a36556a0

5b1104d1-c183-4644-86ba-f476a36556a0

 

Πηγή:Nstv.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*