Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ίβιτς: «Τα πάντα θα κριθούν στη ρεβάνς»

Ίβιτς: «Τα πάντα θα κριθούν στη ρεβάνς»

Κλειστό παιχνίδι, που δε θα κρίνει το ποια εκ των ΠΑΟΚ ή Σάλκε θα προκριθεί στις «16» καλύτερες του Γιουρόπα Λιγκ χαρακτήρισε το αυριανό στην Τούμπα ο Βλάνταν Ίβιτς, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του αγώνα. «Με τον κόσμο μας θα είναι σα να παίζουμε με 12 ή και 13 παίκτες», τόνισε ο Σέρβος τεχνικός που χαρακτήρισε τις αναμετρήσεις με τους Γερμανούς ως κρας τεστ για την πρόοδο που έχει κάνει η ομάδα του.

Αναλυτικά, ο Βλάνταν Ίβιτς, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου, για:

-τις διαφορές που έχουν αυτά τα παιχνίδια σε σχέση με εκείνα με τον Αγιαξ:

«Πιο έτοιμοι από ότι με τον Αγιαξ. Εχουμε έξι μήνες από τότε. Η ομάδα είναι πιο δεμένοι, οι παίκτες γνωρίζουν τι ζητάμε στο γήπεδο. Είμαστε σε καλύτερη κατάσταση. Τα παιχνίδια με τον Αγιαξ ήταν τα πρώτα φετινά και ήταν δύσκολα γιατί είχαμε μία εντελώς νέα ομάδα.

-την παρουσία του κόσμου και το που θα κριθεί η πρόκριση:

«Σημαντικό το sold out ξέρουμε πως μας στηρίξει ο κόσμος. Αυτό είναι θετικό. Είναι όμως πρώτο παιχνίδι, υπάρχει και δεύτερο στη Γερμανία. Η πρόκριση δε θα κριθεί αύριο. Θα κριθεί στα δύο παιχνίδια».

-το τι θα πει στους παίκτες του:

«Χρειάζεται πειθαρχία. Εγώ πάντα ζητάω από τους παίκτες μου να είναι συγκεντρωμένοι. Εγώ θα τους πω τι ζητάω, τι κινήσεις πρέπει να κάνουν, αλλά πάντα οι παίκτες μου έχουν ελευθερία κινήσεων».

-την φόρμα της Σάλκε:

«Διαφορετικό πρόσωπο πολλοί παίκτες με ρυθμό, είναι γρήγορη ομάδα σε αυτό οφείλεται και το πρωτάθλημα. Και εμείς όμως είμαστε σε καλή κατάσταση. Δεν έχουμε προβλήματα και θα γίνει ένα ενδιαφέρον παιχνίδι».

-το αν είναι έτοιμος ψυχολογικά ο Κλάους και αν ξεκινήσει στην ενδεκάδα:

«Ναι είναι έτοιμος. Θα δούμε αύριο αν ξεκινήσει».

-την απουσία του Κάνιας:

«Σίγουρα επηρεάζει μιλάμε για έναν έμπειρο παίκτη. Που είναι άψογος τακτικά και είναι παίκτης που είναι χρήσιμος σε τέτοια παιχνίδια. Ερχεται από το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Θα πρέπει να βρούμε τις λύσεις και τις έχουμε βρει. Μας λείπει, όπως μας λείπει και ο Πέλκας που δε μπορεί να μας δώσει αυτό που μας δίνει όταν είναι έτοιμος στο 100%».

-το αν είναι πιο εύκολο να προετοιμάζεται ως παίκτης ή ως προπονητής γι αυτά τα παιχνίδια:

«Πολύ πιο εύκολο όταν είσαι ποδοσφαιριστής. Το να είσαι προπονητής είναι διαφορετικό. Θέλει σκέψη, δουλειά, είναι δύσκολο όταν είσαι προπονητής. Κάνουμε ότι μπορούμε καλύτερο για να ετοιμάσουμε την ομάδα. Είναι σημαντικά και μία πρόκριση θα είναι ιστορική. Το γνωρίζουμε αλλά αυτό δε μας φέρνει πίεση γιατί μέχρι τώρα έχουμε καλή πορεία στην Ευρώπη. Από δω και πέρα ψάχνουμε το κάτι παραπάνω».

-το πιο σκορ θα είναι ιδανικό για τον ΠΑΟΚ αύριο:

«Δε μπορείς ποτέ να προβλέψεις. Παίζουμε με μία Γερμανική ομάδα που έχει ένα ίδιο σύστημα, έχει ρυθμό και εμένα δε θα μου κάνει έκπληξη αν αλλάξουν κάτι αύριο, αλλά πιστεύω πως στα δύο αυτά παιχνίδια θα φανούν οι δυνατότητές μας».

-την ψυχολογία των παικτών του:

«Είμαι σίγουρος πως οι παίκτες μου πιστεύουν στον εαυτό τους. Ξανατονίζω άλλα τα παιχνίδια με τον Αγιαξ, άλλα αυτά που έρχονται. Η ομάδα και οι παίκτες γνωρίζονται, ξέρουν την ατμόσφαιρα, αύριο θα έχουμε 12 και 13 παίκτες αν χρειαστεί. Θα δώσουμε το 100%».

-την γεμάτη Τούμπα:

«Εγώ ξέρω τι περιμένω από τον κόσμο. Περιμένω αυτό που γίνεται σε όλα τα παιχνίδια. Θα στηρίξουν την ομάδα και θα μας δώσουν αυτό το κάτι παραπάνω που θα χρειαστεί η ομάδα».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*