Home / Στίβος / Ήπιε… λίγο παραπάνω και πλήρωσε το ταξί με το μετάλλιο!

Ήπιε… λίγο παραπάνω και πλήρωσε το ταξί με το μετάλλιο!

Πλήρωσε τον οδηγό του ταξί με το χρυσό μετάλλιο, που είχε κατακτήσει πριν λίγες ώρες στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Πεκίνου. Φαίνεται απίστευτο κι όμως είναι αληθινό. Ο Πολωνός δις παγκόσμιος πρωταθλητής στην σφυροβολία Πάβελ Φάιντεκ, βγήκε να γιορτάσει τη μεγάλη του νίκη. Πήγε σε ένα εστιατόριο, δεν είχε μπροστά του αγώνα και έτσι ήπιε… λίγο περισσότερο. Ζαλισμένος και ευτυχισμένος μπήκε σ? ένα ταξί για να γυρίσει στο ξενοδοχείο, αλλά όταν έφτασε η ώρα να πληρώσει, διαπίστωσε ότι είχε δώσει όλα τα χρήματά του στο εστιατόριο.

Και κάπου εκεί, αποφάσισε να δώσει στον ταξιτζή το χρυσό μετάλλιο που είχε κατακτήσει πριν από λίγες ώρες. Μέχρι να φτάσει στο δωμάτιό του, όμως, είχε όλο τον χρόνο να… ξεθολώσει και να καταλάβει την σοβαρότητα της ενέργειάς του. Τρομοκρατημένος και στεναχωρημένος ειδοποίησε την ρεσεψιόν του ξενοδοχείου. Αυτή με την σειρά της τηλεφώνησε στην αστυνομία αναφέροντας την «απώλεια» του μεταλλίου. Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα βρέθηκε ο οδηγός του ταξί, όμως αρχικά δεν θέλησε να επιστρέψει το μετάλλιο.

«Με πλήρωσε με το χρυσό μετάλλιο, αλλά το έχασα», είπε, ωστόσο μετά από πολύπλοκες και μακράς διάρκειας διαπραγματεύσεις, ενέδωσε στις πιέσεις και το επέστρεψε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*