Home / Άλλα Σπόρ / Ιππασία / Έφυγε για τελικό η Μαρτίνη

Έφυγε για τελικό η Μαρτίνη

Η Πάολας Μαρτίνη με τον Cobbydor έπειται από εξαιρετική εμφάνιση προκίρθηκαν στον μεγάλο Τελικό της κατηγορίας Παίδων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξήχθη στο Νόισταντ της Αυστρίας.

Η Μαρτίνη είχε την καλύτερη παρουσία από τους 11 συνολικά Έλληνες αθλητές που έλαβαν μέρος στη σημαντικότερη διοργάνωση της χρονιάς, στις τρεις ηλικιακές κατηγορίες Παίδων, Εφήβων και Νέων Ιππέων. Το ζευγάρι κατέλαβε την 25η θέση σε σύνολο 110 αθλητών από 26 χώρες της Ευρώπης.

Καλές επιδόσεις είχαν και οι άλλοι Έλληνες παίδες αθλητές της Ομάδας η Εριέττα Κάτσου με την Championess 10, η οποία μάλιστα ήταν τέταρτη στον μικρό Τελικό της διοργάνωσης, η Σελήνη Ποππ με την Arabella, η Άννα Δανάλη με τον Con Top, , και η Ιωάννα Τσόχα με τον Brjilliant Go. Ενώ καλή παρουσία είχε και η φετινή πρωταθλήτρια
Παίδων, Αρίνα Deldinova με τον Khan, η οποία έλαβε μέρος με την Ομάδα της Ρωσίας.

Πρωταθλήτρια Ευρώπης στην Κατηγορία Παίδων αναδείχθηκε η Ιρλανδή Jennifer Kuehnle με τον ίππο Chaitanya 2. Ενώ, στο ομαδικό αγώνισμα Παίδων, Πρωταθλήτρια Ευρώπης ήταν η Ομάδα της Γερμανίας, ενώ ακολούθησαν στην 2η θέση η Μ. Βρετανία και στην 3η η Πολωνία. Η Ελλάδα ήταν στην 16η θέση σε σύνολο 22 χωρών.

Στην κατηγορία Εφήβων ξεχώρισαν οι καλές εμφανίσεις της Ιόλης Μυτιληναίου με τον Con Amore, που για λίγο – ήταν 33η – δεν προκρίθηκε στον Τελικό. Ενώ, πολύ καλή παρουσία είχαν και οι άλλοι Έλληνες έφηβοι αθλητές, η Μαρίνα Θεοφανοπούλου με τον Oscar du Peron, η οποία ήταν 14η στο μικρό Τελικό, ο Ανδρέας Βαρδινογιάννης με τον Mercury και ο Ιωάννης Μαρινάκης με τον Magic de France.

Πρωταθλήτρια Ευρώπης Εφήβων αναδείχθηκε η Γαλλίδα Camille Conde Ferreira με τον ίππο Pirole De La Chatre. Ενώ, στο Ομαδικό αγώνισμα Εφήβων, Πρωταθλήτρια ήταν η Ομάδα της Γερμανίας, 2η της Ιρλανδίας και 3η της Μ. Βρετανίας. Η Ελλάδα ήταν 19η σε σύνολο 21 χωρών. Στην κατηγορία Νέων Ιππέων η Ελλάδα είχε συμμετοχή στο Ατομικό με τον έμπειρο σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις Στέφανο Παπαγεωργίου με τον Little Lord και την Άννα – Μαρία Παπαγεωργίου με τον Vania, οι οποίοι με τις καλές επιδόσεις τους στάθηκαν επάξια δίπλα στους 80 κορυφαίους Νέους Ιππείς της Ευρώπης, που έλαβαν μέρος.

Πρωταθλήτρια Ευρώπης Νέων Ιππέων αναδείχθηκε η Ebba Larsson με τον ίππο Waterford από την Σουηδία. Ενώ, στο Ομαδικό αγώνισμα, Πρωταθλήτρια ήταν η Ομάδα του Βελγίου, 2η της Γερμανίας και 3η της Ιρλανδίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*