Home / Άλλα Σπόρ / Έφτασε στην Ελλάδα το δεύτερο γκρουπ των αθλητών στίβου

Έφτασε στην Ελλάδα το δεύτερο γκρουπ των αθλητών στίβου

Τα τελευταία μέλη της ελληνικής αποστολής στίβου που είχαν μείνει στις ΗΠΑ για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα επέστρεψαν την Τρίτη στη χώρα μας και, παρά την κούραση του υπερατλαντικού ταξιδιού, εμφανίστηκαν αισιόδοξα για τη συνέχεια τους στη σεζόν και δη το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου, 15-21 Αυγούστου.

Ανάμεσα στα μέλη της ομάδας που επέστρεψε την ίδια μέρα ήταν και η τέταρτη στα 35χλ. βάδην, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

Την Εθνική ομάδα υποδέχτηκε ο ειδικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, Παναγιώτης Δημάκος, ο οποίος είχε την ευκαιρία να τους συγχαρεί για τις επιτυχίες τους και την προσπάθεια και να τους μεταφέρει τις ευχές της προέδρου της ομοσπονδίας, Σοφίας Σακοράφα, που λόγω υποχρεώσεων δεν μπόρεσε αυτή τη φορά να βρεθεί κοντά στους αθλητές και στις αθλήτριες.

Με την αποστολή επέστρεψε τόσο ο τεχνικός διευθυντής Χρήστος Μελέτογλου, όσο και η αρχηγός αποστολής, Βούλα Παχατουρίδου, που μαζί με τον τομεάρχη των ρίψεων, Χρήστο Παπαδόπουλο, αλλά και την εξαιρετική συνεργασία με όλους τους προπονητές στις ΗΠΑ, κατάφεραν κατά την παραμονή τους στο Σιάτλ και στο Γιουτζίν να φέρουν σε πέρας μια πολύ δύσκολη αποστολή και να δώσουν λύσεις στα όποια ζητήματα προέκυψαν στη διάρκεια των αγώνων του Παγκοσμίου.

Ντρισμπιώτη και Κουρκουτσάκη χάρισαν λουλούδια στην αρχηγό αποστολής, Βούλα Παχατουρίδου, με αφορμή την ονομαστική της εορτή.

Στην Ελλάδα επέστρεψαν και οι πρωταθλήτριες των ρίψεων, Ελίνα Τζένγκο και Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου, που αμφότερες εξέφρασαν την ανυπομονησία τους για το επερχόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου.

Τη σκέψη της στη συγκεκριμένη διοργάνωση έχει και η πρωταθλήτρια του βάδην, Έφη Κουρκουτσάκη, που δήλωσε ικανοποιημένη από την παρουσία της στη διοργάνωση του Όρεγκον.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*