Home / Άλλα Σπόρ / Έτοιμος για το πρώτο ιστορικό ματς με τη Βαλούρ ο Ολυμπιακός

Έτοιμος για το πρώτο ιστορικό ματς με τη Βαλούρ ο Ολυμπιακός

Η αποστολή της ομάδας χάντμπολ ανδρών Ολυμπιακού βρίσκεται στο Ρέικιαβικ, όπου στις 20:00 αντιμετωπίζει την πανίσχυρη Βαλούρ στον πρώτο τελικό του EHF European Cup. Στον ιστορικό πρώτο ευρωπαϊκό τελικό τους, οι «ερυθρόλευκοι» τίθενται αντιμέτωποι με μία πολύ δυνατή ομάδα, η οποία έχει «12 στα 12» φέτος στην Ευρώπη, με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς του επόμενου Σαββάτου στην Ηλιούπολη την ίδια ώρα.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού είναι πολυνίκης του πρωταθλήματος (24) και του Κυπέλλου (12) Ισλανδίας, ενώ έχει συμμετάσχει στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το 1980.

Ο Ζέλικο Μπάμπιτς τόνισε πως: «Είμαστε όλοι υγιείς κι έτοιμοι σωματικά και ψυχικά για το πρώτο παιχνίδι των τελικών κόντρα στην Βαλούρ. Να τονίσουμε ότι είναι μια εξαιρετικά γρήγορη ομάδα, που έχει μεγάλη ένταση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα κι αυτό ήταν που είχαμε στο μυαλό μας στην προετοιμασία. Είμαστε έτοιμοι».

Ο Σάββας Σάββας συμπλήρωσε πως: «Για πρώτη φορά, το τμήμα χάντμπολ του Ολυμπιακού βρίσκεται σε έναν ευρωπαϊκό τελικό. Είναι ένα μεγάλο επίτευγμα για την ομάδα. Παίζουμε με μία πολύ καλή ομάδα, πολύ γρήγορη, που παίζει καλό χάντμπολ κι έχει μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία. Αλλά, σε ευρωπαϊκό τελικό είμαστε, δεν θα γινόταν να μην ήταν δυνατή η αντίπαλη ομάδα. Είμαστε έτοιμοι. Θέλουμε το καλύτερο αποτέλεσμα, γιατί όνειρο αυτής της ομάδας είναι στο τέλος να σηκώσουμε μια ευρωπαϊκή κούπα μπροστά στον κόσμο μας, να το πανηγυρίσουμε όλοι μαζί.

Οπότε, θα κάνουμε τα πάντα στον πρώτο ευρωπαϊκό τελικό για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός πρωταγωνιστεί παντού. Δεν είναι τυχαίο το μεγαλείο αυτού του συλλόγου, αφού φέτος διεκδικεί σε πολλά διαφορετικά τμήματα ευρωπαϊκά τρόπαια. Θέλουμε κι εμείς, με τη σειρά μας, σαν τμήμα χάντμπολ, να φέρουμε μία ευρωπαϊκή κούπα για πρώτη φορά σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο. Θα τα δώσουμε όλα».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*