Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Έτοιμος για δύο «τελικούς» ο Παναθηναϊκός

Έτοιμος για δύο «τελικούς» ο Παναθηναϊκός

Μετά τις ανάσες για το Πάσχα, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει σήμερα στις επάλξεις αρχίζοντας την προετοιμασία για μια εβδομάδα που περιλαμβάνει δύο κρίσιμες αναμετρήσεις. Αρχικά την Τετάρτη υπάρχει στη Λαμία η ρεβάνς του 1-0 της Λεωφόρου για τα ημιτελικά του Κυπέλλου (18:00), ενώ ακολουθεί την Κυριακή η αναμέτρηση με τον Άρη στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για τα playoffs (19:00).

Φυσικά προέχει, χρονικά, ο επαναληπτικός του Κυπέλλου. Το σκορ του πρώτου αγώνα δεν προσφέρει απόλυτη ασφάλεια, ούτε παρέχει στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς τη δυνατότητα να «φυλάξει» κάποιους παίκτες για το παιχνίδι με τον Άρη. Έτσι αναμένεται να δούμε την καλύτερη δυνατή σύνθεση και το ευχάριστο για τον Σέρβο τεχνικό είναι πως λείπουν μόνο οι μακροχρόνια τραυματίες Ραμόν Λούντκβιστ, Γιώργος Βαγιαννίδης και Γιασίν Αγιούμπ.

Υπενθυμίζεται πως στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας ισχύει κανονικά το εκτός έδρας γκολ, σε αντίθεση με ό,τι ισχύει από φέτος στις διοργανώσεις της UEFA. Αυτό σημαίνει ότι, για παράδειγμα, με ήττα 2-1 ή 3-2 ο Παναθηναϊκός προκρίνεται στον τελικό.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*