Home / Stoiximan Super League / Έρχεται στην Ελλάδα για συζητήσεις με τον Αστέρα ο Ράσταβατς!

Έρχεται στην Ελλάδα για συζητήσεις με τον Αστέρα ο Ράσταβατς!

Έναν… παλιό γνώριμο ετοιμάζεται να υποδεχθεί ο Αστέρας Τρίπολης! Ο λόγος για τον Μίλαν Ράσταβατς ο οποίος σκοπεύει να έρθει στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες για να μιλήσει με τους ανθρώπους της ομάδας για ενδεχόμενη επιστροφή του στον πάγκο των Αρκάδων.

Η ομάδα της Τρίπολης θέλει να αφήσει πίσω αυτή την καταστροφική σεζόν που έκανε, αφού κινδύνεψε ακόμα και με υποβιβασμό. Ευτυχώς είχε αίσιο τέλος και συνεχίζει για 17η σερί χρονιά στα μεγάλα σαλόνια.

Ξεσκαρτάρισμα θα γίνει φυσικά και στο ρόστερ με πολλούς ποδοσφαιριστές να αποχωρούν από την ομάδα, ανάμεσα τους τόσο ο Ματίας Ιγκλέσιας, όσο και ο Χερόνιμο Μπαράλες. Το βάρος όπως αναφέραμε θα πέσει και στον προπονητή, καθώς μετά την αστοχία με τον Ηρακλή Μεταξά, η διοίκηση θα εξετάσει πολύ προσεκτικά τις επιλογές που υπάρχουν.

Στο τραπέζι λοιπόν έχει πέσει το όνομα του Μίλαν Ράσταβατς ο οποίος αποχώρησε από τον Αστέρα το περασμένο καλοκαίρι για χάρη της Βοϊβοντίνα, όπου έφυγε πριν λίγους μήνες. Ο Σέρβος τεχνικός ξέρει πολύ καλά την ομάδα, είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έδωσε ευκαιρίες και ανέδειξε νέα παιδιά και οι δυο πλευρές έχουν κρατήσει άριστες σχέσεις μέχρι και σήμερα.

Θα μπορούσε άλλωστε να πει κανείς πως είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να χτίσει και πάλι έναν δυνατό Αστέρα από την αρχή, με σκοπό να πρωταγωνιστήσει ξανά και να φανεί ανταγωνιστικός απέναντι στους μεγάλους. Φτιάχνοντας ένα ρόστερ που θα είναι «φρέσκο» με αρκετά παιδιά των ακαδημιών (όπως οι Ζουγλής, Κωστέας, Προύντζος) αλλά και με νέα πρόσωπα, που δεν θα έχουν παρελθόν στην ομάδα και θα είναι μικρότερης ηλικίας. Μια ομάδα με ένταση, με ενέργεια και που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο, στοχεύοντας και πάλι στην εξάδα…

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*