Home / Χωρίς κατηγορία / Ένα μήνα εκτός δράσης θα μείνει ο Λέοβατς του ΠΑΟΚ

Ένα μήνα εκτός δράσης θα μείνει ο Λέοβατς του ΠΑΟΚ

Θεσσαλονίκη
Ενα μήνα εκτός αγωνιστικών χώρων θα μείνει ο Μαρίν Λέοβατς, ο oποίος αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο του αγώνα με την Καλλονή χθες από τον Ιγκόρ Τούντορ, αντιμετωπίζοντας πρόβλημα τραυματισμού.

Ο Κροάτης υποβλήθηκε, όπως αναμενόταν, σήμερα στις απαραίτητες εξετάσεις, με τα αποτελέσματα της μαγνητικής να επιβεβαιώνουν την αρχική εκτίμηση, που έκανε λόγο για θλάση δευτέρου βαθμού στο δεξί προσαγωγό, κάτι που σημαίνει πως θα απουσιάσει από τους αγωνιστικούς χώρους για περίπου τέσσερις εβδομάδες.

Μαζί με τον Λέοβατς στα επόμενα δυο παιχνίδια πρωταθλήματος θα λείψει και ο τιμωρημένος από κάρτες Γιώργος Τζαβέλλας, οπότε αναμένεται να επανέλθει στο κέντρο άμυνας ο Στέλιος Μαλεζάς, στον αγώνα κατά της Βέροιας και στην θέση του πλάγιου αμυντικού αντί του Λέοβατς να αγωνιστεί ένας εκ των Μυστακίδη ή Σκόνδρα.

Στο μεταξύ, με μια όχι ιδιαίτερα εντατική προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία των παικτών του ΠΑΟΚ μετά την χθεσινή πρόκριση, για τον Κυριακάτικο αγώνα κατά της Βέροιας στην Τούμπα. Η προετοιμασία για το συγκεκριμένο παιχνίδι ξεκίνησε σήμερα με προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Ν. Μεσήμβριας.

Στα ευχάριστα της σημερινής ημέρας, είναι ο Γκάρι Ροντρίγκες που συμμετείχε στο μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης, χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις κι ετοιμάζεται για την επιστροφή του. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Παναγιώτη Γλύκο, ο οποίος διανύει το τελικό στάδιο της αποθεραπείας του, μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με την Ντόρτμουντ.

Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί χθες ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης κι αποκατάστασης με τρέξιμο στο γήπεδο κι ασκήσεις στο γυμναστήριο, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στην τακτική και την κυκλοφορία της μπάλας, με παιχνίδια σε μικρό χώρο και δίτερμα στο μισό γήπεδο. Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τη Βέροια θα ολοκληρωθεί αύριο με την επιλογή των 18 της αποστολής.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*