Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ολυμπιακός / Έκανε το 2-0 και φούλαρε για τίτλο ο Ολυμπιακός!

Έκανε το 2-0 και φούλαρε για τίτλο ο Ολυμπιακός!

Μια ανάσα από τον 35ο τίτλο της ιστορίας του βρίσκεται ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 11-9 της Βουλιαγμένης στο Παπαστράτειο και έφτασαν τις δύο νίκες στους τελικούς. Πλέον οι δύο ομάδες ανανεώνουν το ραντεβού τους για το Σάββατο στον Λαιμό, όπου οι Πειραιώτες σε περίπτωση νίκης θα κατακτήσουν το τρόπαιο.

Με πρώτο σκόρερ τον Ντίνο Γενηδουνιά που πέτυχε 5 γκολ, το σύνολο του Θόδωρου Βλάχου κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της μαχητικής Βουλιαγμένης, η οποία ψάχνει στον επαναληπτικό τη νίκη για να μείνει ζωντανή.

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε από νωρίς μπροστά στο σκορ (6-3), ενώ αύξησε ακόμα περισσότερο την διαφορά στη συνέχεια (8-4). Παρά την προσπάθεια των φιλοξενούμενων και το 3-1 επιμέρους σκορ, το τελικό 11-9 έδωσε την δυνατότητα στους Πειραιώτες να είναι ένα βήμα από το τρόπαιο.

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 2-2, 4-3, 1-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Ντάουμπε 3, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 5, Αργυρόπουλος, Πρέκας, Δερβίσης 1, Κάκαρης, Μουρίκης 1, Καπότσης, Χρυσοσπάθης 1, Ίρβινγκ, Γαλανόπουλος

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Χρβόγε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης, Αλαφραγκής 1, Γκιουβέτσης 2, Τρούλος 1, Γούβης, Αφρουδάκης 1, Καλογερόπουλος 1, Χαλυβόπουλος, Κουρούβανης 2, Λόζινα 1, Μπάσιτς, Ανδρεάδης, Τσαταλιός, Βλάσσης

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*