Home / Άλλα Σπόρ / Άρχισαν τα βάσανα για το χάντμπολ του ΠΑΟΚ

Άρχισαν τα βάσανα για το χάντμπολ του ΠΑΟΚ

Ο έφορος της ομάδας χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Χασεκίδης, υποδέχτηκε τους αθλητές στην «πρώτη» της Πέμπτης στο «Παλατάκι» και τους καλωσόρισε στην προετοιμασία, ενώ, στη συνέχεια, έθεσε τους φετινούς στόχους και ευχήθηκε καλή χρόνια σε όλους και χωρίς τραυματισμούς.

Στη συνέχεια, έπιασε δουλειά ο Παναγιώτης Γούσιος, ο οποίος, μαζί με το υπόλοιπο τεχνικό τιμ, ξεκίνησε την προπόνηση, η οποία περιελάμβανε έμφαση στη φυσική κατάσταση.

Στην πρώτη προπόνηση δεν έδωσαν το «παρών», έχοντας ειδική άδεια, οι Γκικόφ και Αποστόλου, όπως και ο Γιάρασουκ, ο οποίος αναμένεται τις επόμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη.

Ο τεχνικός του “Δικεφάλου” σχολίασε πως: «Κύλησε πολύ καλά η πρώτη ημέρα. Υποδεχτήκαμε τους νέους και παλιούς αθλητές. Είχαμε πολλές προσθαφαιρέσεις το καλοκαίρι. Το κλίμα ήταν πολύ καλό. Θεωρώ ότι θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με την ίδια διάθεση και τους ίδιους ρυθμούς σε όλη την προετοιμασία.

Σε δύο εβδομάδες θα δώσουμε φιλικά παιχνίδια σε ένα τουρνουά στα Σκόπια. Θα μας βοηθήσουν πολύ οι συγκεκριμένες αναμετρήσεις στο “χτίσιμο” της ομάδας, ώστε να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα της νέας σεζόν».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*