Home / Κώστας Νικολακόπουλος / «Άρρωστος μέχρι θανάτου», που χάλασε η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό!

«Άρρωστος μέχρι θανάτου», που χάλασε η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό!

* Παρότι πήρε τελικά μεταγραφή, και δη για το γαλλικό πρωτάθλημα, ο Μάρκο Μπιζότ εξακολουθεί να το φέρει βαρέως που χάλασε η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό από την ΑΖ Άλκμααρ.

* Ο Ολλανδός γκολκίπερ το παραδέχθηκε σε συνέντευξη που έδωσε στην πιο μεγάλη εφημερίδα της χώρας του, την De Telegraaf. Ότι ήθελε πολύ αυτό το καλοκαίρι να έφευγε για το εξωτερικό και ότι μία μεταγραφή του στον Ολυμπιακό ήταν έτοιμη: «Ένας σύλλογος παγκόσμιας ακτινοβολίας, ο μεγαλύτερος στην Ελλάδα», είπε ο Μπιζότ. «Επιπλέον ο Πειραιάς είναι ένα φανταστικό μέρος για να ζήσεις». Ωστόσο, το πράγμα δεν λειτούργησε.

* «Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να βρει επίπεδο κατανόησης με την AZ λόγω του οικονομικού», τόνισε ο 30χρονος τερματοφύλακας. Ο πρωταθλητής Ελλάδας δεν μπορούσε άλλο να περιμένει την ΑΖ, όπως χαρακτηριστικά γράφει η De Telegraaf, και επέλεξε τον Τόμας Βατσλίκ, ως ελεύθερο από τη Σεβίλλη. «Ήμουν άρρωστος μέχρι θανάτου! Είχα βάλει πολύ ενέργεια σε αυτή την υπόθεση, μαζί με τους μάνατζερ μου. Κατά τη διάρκεια των διακοπών μου στην Κρήτη μιλούσε πέντε κι έξι φορές την ημέρα στο τηλέφωνο μαζί τους».

«Άρρωστος», που χάλασε η μεταγραφή στον Ολυμπιακό

* Κατά τα άλλα, τα λιγότερο ενδιαφέροντα για μας, ο Μπιζότ όταν κατάλαβε ότι παρά τις νέες διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με την ΑΖ δεν επρόκειτο να καταλήξουν σε συμφωνία, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και όπως είπε πρότεινε στην AΖ να υπογράψουν πενταετές συμβόλαιο. «’ξηθελε σιγουριά. Να παίξω βασικός για κάποια χρόνια, μετά να άνοιγα θέση για ένα πιο νέο γκολκίπερ και να παραμείνω στη συνέχεια σε κάποιο πόστο στο κλαμπ. Όμως, ο Μαξ (Χούιμπερτς, διευθυντής ποδοσφαίρου της ΑΖ, δεν μου απάντησε».

* Κάπως έτσι, μάλλον ξαφνικά, μία ωραία πρωία η ΑΖ τον πούλησε στην Μπρεστ κι ο Μπιζότ βρέθηκε στο γαλλικό πρωτάθλημα, παίζοντας αμέσως βασικός τις τρεις πρώτες αγωνιστικές, με δύο ισοπαλίες (1-1) και μία ηττα (2-4) από την Παρί Σεν Ζερμέν.

* Να θυμίσουμε ότι ο Μπιζότ ήταν και πέρυσι να κάνει μεγάλη μεταγραφή, στην Ισπανία, στη Σεβίλλη η, τη Βαλένθια, αλλά και τότε είχε χαλάσει τελευταία στιγμή, όπως χάλασε και τώρα με τον Ολυμπιακό…

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*