Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Άρης: Με Κέλι στην Αθήνα για την πρεμιέρα των playoffs

Άρης: Με Κέλι στην Αθήνα για την πρεμιέρα των playoffs

Χωρίς απρόοπτα ολοκλήρωσε ο Άρης την προετοιμασία για την πρώτη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα των playoffs την Κυριακή στο ΟΑΚΑ (19:30).

Πλην του Γιάννη Σιδηροηλία, ο Γιάννης Καστρίτης είχε στη διάθεσή του όλους τους υπόλοιπους παίκτες, ανάμεσά τους και τον Τζέιμς Κέλι, ο οποίος αποφάσισε να μείνει για να βοηθήσει την ομάδα του παρά τον θάνατο της μητέρας του.

Στην αποστολή των «κίτρινων» βρίσκονται οι: Τζούστον, Κάουαν JR, Καμάρας, Σχίζας, Πουλιανίτης, Πετανίδης, Λόκετ, Νετζήπογλου, Ουίλιαμς, Κέλι, Κώττας.

Ο συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη στην τεχνική ηγεσία, Δημήτρης Βαρβούνης, δήλωσε για τον αγώνα:

«Τα playoffs ξεκινούν για την ομάδα μας. Ένας στόχος τον οποίο σίγουρα δεν είχαμε θέσει στην αρχή της χρονιάς. Η ομάδα μπαίνει στην post season για πρώτη φορά τα τελευταία πέντε χρόνια, με ρεκόρ νικών πενταετίας (11) και η χρονιά θεωρείται απόλυτα επιτυχημένη.

Έχουμε μία πικρία μέσα μας, που δεν κατακτήσαμε μία καλύτερη θέση στην κανονική διάρκεια. Παρόλα αυτά, στη ζωή συνήθως παίρνεις αυτό που σου αξίζει και γι’ αυτόν τον λόγο είμαστε ικανοποιημένοι.

Όλο το προπονητικό σταφ και οι παίκτες καθημερινά υπερέβαλλαν εαυτόν με όλα τα προβλήματα που υπήρχαν και η οικογενειακή χημεία που είχαμε ήταν αυτή που μας κράτησε μέχρι το τέλος. Ο ένας πάλευε για τον άλλον.

Όλοι γνωρίζουμε το πόσο δυνατός αντίπαλος είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος στηρίζεται στα μεγάλα του κορμιά και στην εμπειρία του από την Ευρωλίγκα. Παρόλα αυτά, εμείς δείξαμε από την αρχή της χρονιάς ότι, είτε κερδίζουμε, είτε χάνουμε, παίζουμε με τον δικό μας τρόπο. Παλεύοντας κάθε φορά για το καλύτερο δυνατό».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*