Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Άρης-Λαμία: Aποστολή… επιστροφή στις νίκες

Άρης-Λαμία: Aποστολή… επιστροφή στις νίκες

Άρης και Λαμία διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την εμβόλιμη 12η αγωνιστική της Super League 1 την Τρίτη 7/11 στις 20:00 σε μια αναμέτρηση κομβικής σημασίας και για τις δύο ομάδες.

Η ομάδα του Άλαν Πάρντιου αναζητά τη νίκη την οποία αγνοεί από την 8η αγωνιστική και το ματς απέναντι στον Ιωνικό στο οποίο επικράτησε με 2-1. Οι «κίτρινοι» βρίσκονται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς, μετρώντας μέχρι στιγμής 4 νίκες, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Ο προπονητής του Άρη δεν θα έχει στη διάθεση του τους τραυματίες Οντουμπάτζο και Ντουκουρέ, ενώ ο Μπράμπετς ο οποίος ένιωθε ενοχλήσεις συμπεριλήφθηκε τελευταία στιγμή στην αποστολή.

Η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ιτούρμπε, Μανού Γκαρθία, Ματέο Γκαρσία, Μαντσίνι, Ζερβίνιο, Γκρέι, Εμπακατά, Ενκουλού, Καμάτσο, Ντιόπ, Νταμπό, Πάλμα, Πίρσμαν, Μαζικού, Ετέμπο, Σγούρος.

Στην αντίπερα όχθη η Λαμία, μετά και το ισόπαλο 2-2 στην έδρα της με τον Βόλο την περασμένη αγωνιστική ταξιδεύει στη συμπρωτεύουσα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η ομάδα του Τζανλούκα Φέστα, διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος καθώς δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης από την 6η αγωνιστική όταν και επικράτησε με σκορ 1-0 του Λεβαδειακού, ενώ βρίσκεται στην 10η θέση με 9 βαθμούς έχοντας συγκομιδή 1 νίκη, 6 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Η αποστολή της Λαμίας: Σαράνοφ, Γκαραβέλης, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Γκοράνοβ, Κορνέζος, Νούνιες, Σλίβκα, Σιμόν, Μπεχαράνο, Τσιλούλης, Ασκόφσκι, Γιακουμάκης, Μανούσος, Ντε Βινσέντι, Καραμάνος, Μποάκι

Διαιτητής: Τάσος Σιδηρόπουλος

Βοηθοί: Επαμεινώνδας Τριανταφύλλου, Δημήτρης Μαυρουδής

4ος διαιτητής: Δημήτρης Καραντώνης

VAR: Βασίλης Φωτιάς

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Άρης (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα- Εμπακατά, Μαζικού, Ενκουλού, Πίρσμαν- Ετέμπο, Νταμπό, Πάλμα, Μαντσίνι, Ζερβίνιο- Γκρέι

Λαμία (Τζανλούκα Φέστα): Σαράνοφ- Προβυδάκης, Αντέτζο, Κορνέζος, Γκοράνοβ- Τζανδάρης, Μπεχαράνο, Σλίβκα- Τσιλούλης, Νούνιες, Μανούσος

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*