Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Άρεσε ο Ατρόμητος και ο Ρομπάιγ!

Άρεσε ο Ατρόμητος και ο Ρομπάιγ!

Θετικές εντυπώσεις άφησε ο Ατρόμητος στο τρίτο φιλικό του παιχνίδι. Η ομάδα του Κρις Κόλμαν επικράτησε 2-1 της Φένλο, με τον Ρομπάιγ να σκοράρει στο ανεπίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα των Περιστεριωτών.

Δυνατά μπήκε ο Ατρόμητος στη φιλική αναμέτρηση με την Φένλο. Μόλις στα 19 δευτερόλεπτα από την σέντρα ο Κλωναρίδης άνοιξε το σκορ για την ομάδα από το Περιστέρι, με δυνατό σουτ στην κίνηση.

Γενικά η ομάδα του Κρις Κόλμαν είχε ευκαιρίες να διπλασιάσει τα τέρματα της και πίεζε αρκετά την ολλανδική ομάδα.

Η Φένλο βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 23’ με ωραίο σουτ του Ρόμερ. Στο 30’ η ολλανδική ομάδα ξαναβρήκε δίχτυα, ωστόσο το γκολ δεν μέτρησε καθώς ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ.

Από το μισάωρο και μετά το ματς ήταν αρκετά ισορροπημένο, με τις δυο ομάδες να έχουν ευκαιρίες εκατέρωθεν για να σκοράρουν. Ωστόσο μέχρι το σφύριγμα του πρώτου μέρους δεν άλλαξε κάτι, με τον Ατρόμητο να πηγαίνει στα αποδυτήρια ισόπαλος 1-1 με την Φένλο.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ίδιο ρυθμό. Οι δυο ομάδες απειλούσαν, ωστόσο δεν μπορούσαν να μετουσιώσουν τις ευκαιρίες τους σε κάποιο γκολ. Ο Ατρόμητος πήρε εκ νέου προβάδισμα στο 64’ όταν το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Περιστεριωτών, Ρομπάιγ σκόραρε από κοντά και έκανε το 2-1, κάνοντας και παράλληλα το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα της ομάδας του Κρις Κόλμαν.

Από εκεί και πέρα, ο Ατρόμητος έδειξε καλύτερη εικόνα από την Φένλο και είχε την κατοχή της μπάλας, απειλώντας συνεχώς. Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι, με την ομάδα από το Περιστέρι να παίρνει τη δεύτερη νίκη του στα φιλικά παιχνίδια.

Με 4-3-3 παρέταξε τον Ατρόμητο ο Κρις Κόλμαν. Ο Μάριτς ήταν στο τέρμα. Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Σταματούλας, Πομόνης στην άμυνα. Έρλινγκμαρκ, Χαρίσης, Οικονομίδης στον άξονα. Κλωναρίδης, Μουνίθ πλαισίωναν τον Δαλαμήτρα στην επίθεση.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*