Home / Άλλα Σπόρ / Άνετα στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος η Εθνική κορασίδων

Άνετα στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος η Εθνική κορασίδων

Η Εθνική πόλο κορασίδων, πραγματοποιώντας μια επιβλητική εμφάνιση, επικράτησε με το εντυπωσιακό 23-9 της Νέας Ζηλανδίας και εξασφάλισε την είσοδο της στην τετράδα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος που φιλοξενείται στο Βελιγράδι.

Οι παίκτριες της Ευτυχίας Καραγιάννη έδειξαν από νωρίς την ανωτερότητα τους στην πισίνα, παίρνοντας από νωρίς κεφάλι στο σκορ με 3-0 και άνοιξαν τον δρόμο για τη μεγάλη νίκη.

Επόμενη αναμέτρηση για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι την Κυριακή (07/08) απέναντι στην Ουγγαρία, που επικράτησε δύσκολα με 13-10 της Αυστραλίας, με φόντο τον μεγάλο τελικό της Δευτέρας (08/08).

Κορυφαίες σκόρερ για την Εθνική ήταν η Σάντα και η Χαλδαίου με 5 γκολ, ενώ η Τορνάρου και η Τριχά πέτυχαν από 3 τέρματα.

Τα οκτάλεπτα: 6-1, 5-1, 5-4, 7-3

ΕΛΛΑΔΑ (Ευτυχία Καραγιάννη): Καραγιάννη, Σάντα 5, Καλογεροπούλου 1, Σιούτη 2, Ευφρ.Τσιμάρα 1, Χαλδαίου 5, Τορνάρου 3, Κουρέτα, Ανδρεάδη, Τριχά 3, Λασκαρίδου 2, Καραμπέτσου 1, Κωνσταντοπούλου.

ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ: Γκάρντινερ, Σπαρκ, Μόσμαν, Μπάτσελορ, Κουίν 3, Φονότι 5, Ντόιλ, Γκολντσγουόρθι, Ρόμπερτς, Γκάρντνερ 1, Κούπερ, Γουέστον, Μάρτιν-Χιλ.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*