Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Άλλη μια φιλική ισοπαλία για τον Απόλλωνα Σμύρνης

Άλλη μια φιλική ισοπαλία για τον Απόλλωνα Σμύρνης

Ακόμη μία φιλική ισοπαλία για τον Απόλλωνα Σμύρνης! Η Ελαφρά Ταξιαρχία ήρθε ισόπαλη και στο τρίτο φετινό της φιλικό, μένοντας στο 1-1 με την Μπότεφ Βράτσα στο Πράβετς! Βέβαια, η βουλγάρικη ομάδα είναι σαφώς πιο έτοιμη αφού στις 26 του μήνα ξεκινάει το πρωτάθλημά της με αντίπαλο την Άρντα Καρτζαλί, αλλά την ίδια ώρα η Ελαφρά Ταξιαρχία συνεχίζει να δείχνει πως χρειάζεται να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά.

Η Μπότεφ άνοιξε το σκορ στο 21ο λεπτό, με τον Απόλλωνα να δέχεται και στο τρίτο του παιχνίδι νωρίς γκολ και να… κυνηγάει το σκορ παρότι μιλάμε για φιλικά παιχνίδια, με την ομάδα του Γιάννη Πετράκη να ισοφαρίζει με τον Βιτλή στο 85’ για το τελικό 1-1.

Αναμφίβολα, η Ελαφρά Ταξιαρχία χρίζει ενίσχυσης τόσο στο κέντρο της άμυνας, όσο κυρίως στο μεσοεπιθετικό κομμάτι με την απόκτηση ενός οργανωτή-δεκαριού, αλλά και με ποιοτικές μεταγραφές στα εξτρέμ και ίσως στην κορυφή της επίθεσης. Προφανώς, ακόμη βρισκόμαστε στις 17 Ιουλίου, ωστόσο ο Γιάννης Πετράκης με τους συνεργάτες του θέλουν να έχουν νωρίς τα νέα αποκτήματα ώστε να προσαρμοστούν και να δέσουν με την υπόλοιπη ομάδα.

Στο Πράβετς, πάντως, βρίσκονται και οι Κάστρο, Ρώσση και θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία των «κυανόλευκων».

Απόλλων Σμύρνης: Βέρχουλστ (46’ Κότσαρης, 70’ Κυρίτσης), Μπαξεβανίδης (46’ Ντεντάκης), Τουτουραρίμα (60’ Βιτλής), Λισγάρας (75’ Δούμας), Ραΐλι (46’ Ντομίνγκες), Φατιόν (75’ Φωκάς), Σλίβκα (85’ Μουστάκας), Παπαγεωργίου (75’ Γιαννάκη), Τσιλούλης (46’ Κραγιόπουλος), Παμλίδης (70’ Γκούφας), Ντάουντα.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*