Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Στην Κρήτη… με Μαρίν και την “Nuvelle Vague” ο Ολυμπιακός

Στην Κρήτη… με Μαρίν και την “Nuvelle Vague” ο Ολυμπιακός

Να αποφύγει τις εκπλήξεις που αποδεδειγμένα κρύβουν τα παιχνίδια του Κυπύλλου θέλει απόψε στα Χανιά ο Ολυμπιακός. Με έξι ποδοσφαιριστές που προέρχονται από την ακαδημία ταξίδεψαν στην Κρήτη οι Πειραιώτες! 

Ουσία και θέαμα θέλουν να συνδιάσουν απόψε (19:30, Cosmotesport 3) κόντρα στα Χανιά οι Πειραιώτες. Οι πρωταθλητές κυνηγούν το 2 στα 2 στη διοργανώση μέτα τη νίκη με τη 3-1 στη πρεμιέρα κόντρα στον Πλατανιά.

Αρκετές αλλαγές αναμένεται να πραγματοποιήσει ο Πάουλο Μπέντο. Μια πιθανή σύνθεση είναι: Λεάλι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά οι Ντε Λα Μπέγια, Ρομαό, Μποτία, Φιγκέιρας. Δίδυμο στο κέντρο Μπουχαλάκη – Καμπιάσο, έχοντας τριάδα μπροστά τους Πάρντο, Μαρίν και Μανθάτη. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Όσκαρ Καρντόσο.

Τέλος, στην αποστολή του Πάουλο Μπέντο συμπεριλαμβάνονται έξι ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία, κάτι που αποδεικνύει πως στόχος του Πορτογάλου τεχνικού αλλά και γενικά φιλοσοφία του Ολυμπιακού είναι να δίνει ευκαιρίες στα δικά του παιδιά.

Προκείται για τους Πραξιτέλη Βούρο (1995), Λευτέρη Χουτεσιώτη (1994), Κώστας Τσιμίκα (1996),  Θανάση Ανδρούτσο (1997)  Γιώργος Μανθάτη (1997) και ο νεαρότερος όλων, ο Μάριος Βρουσάι (1998), που συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά στην αποστολή της ανδρικής ομάδας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*