Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Παναθηναϊκός: Τέλος ο Αργύρης Πεδουλάκης!

Παναθηναϊκός: Τέλος ο Αργύρης Πεδουλάκης!

Η απογοητευτική εμφάνιση του Παναθηναϊκού Superfoods στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό φέρνει ραγδαίες εξελίξεις στους “πράσινους” με τον Αργύρη Πεδουλάκη να παραιτείται από προπονητής της ομάδας. Μια παραίτηση που έγινε αποδεκτή από την ΚΑΕ και έτσι ο Έλληνας τεχνικός αποχωρεί από τους πράσινους πάρα πολύ νωρίς μέσα στην σεζόν…

Πως οδηγήθηκαν όμως οι δύο πλευρές στο τέλος της συνεργασίας; Όπως αναφέρει η πλευρά των “πρασίνων” στο συμβόλαιο του Έλληνα προπονητή υπήρχε ειδικός όρος σύμφωνα με τον οποίο στην ομάδα θα ερχόταν εξειδικευμένος κόουτς από το ΝΒΑ για να αναλάβει το επιθετικό κομμάτι, εκεί όπου είχε εντοπιστεί και το σημαντικότερο πρόβλημα.

Πρόκειται επί της ουσίας για μία κίνηση που δεν τη συναντάει κανείς εύκολα στα γήπεδα της Ευρώπης, εκεί όπου οι πρώτοι προπονητές είναι υπεύθυνοι εξ ολοκλήρου για το αγωνιστικό κομμάτι σε επίθεση και άμυνα.

Την επόμενη του ντέρμπι υπήρξε εκ νέου συζήτηση γύρω από το συγκεκριμένο ζήτημα ωστόσο οι δύο πλευρές διαφώνησαν με αποτέλεσμα ο Αργύρης Πεδουλάκης να υποβάλλει την παραίτηση του η οποία στη συνέχεια έγινε δεκτή από τη διοίκηση του “τριφυλλιού”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*