Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Με… φόρα στην Κύπρο ο Ολυμπιακός

Με… φόρα στην Κύπρο ο Ολυμπιακός

Μέτα το χθεσίνο 4-0 επί του Λεβαδειακού, οι “ερυθρόλευκοι” στρέφουν την προσοχή τους στον τελικό πρωτιάς της Πέμπτης με τον ΑΠΟΕΛ.

Πολλά τα χαμόγελα στις τάξεις του Ολυμπιακού μετά την επιστροφή στις νίκες στο πρωτάθλημα με το εμφατικό 4-0 επί του Λεβαδειακού. Οι «ερυθρόλευκοι» δυσκολεύτηκαν για ένα ημίχρονο, αλλά ήταν καταιγιστικοί στην επανάληψη και αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο έβγαλαν την… υποχρέωση.

Πλέον όλη η προσοχή της ομάδας στρέφεται στον αγώνα της Πέμπτης με τον ΑΠΟΕΛ στο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας (20:00). Με το στόχο της πρόκρισης στους «32» να έχει ήδη επιτευχθεί, ο Ολυμπιακός θέλει μόνο νίκη, προκειμένου να είναι πρώτος στον δεύτερο όμιλο και να έχει θεωρητικά ευκολότερο έργο στην πρώτη κλήρωση των νοκ άουτ για το Φεβρουάριο. Υπενθυμίζεται πως οι δώδεκα πρώτοι των ομίλων του Europa League και οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι των ομίλων του Champions League κληρώνονται με τους δώδεκα δεύτερους των ομίλων του Europa League και τους τέσσερις χειρότερους τρίτους των ομίλων του Champions League. Για παράδειγμα, αν ο Ολυμπιακός πάρει την πρώτη θέση θα αποφύγει στους «32» ομάδες όπως Ζενίτ, Ρόμα, Άγιαξ, Σαχτάρ, Σάλκε, Σπάρτα Πράγας και Γκλάντμπαχ.

Ο Πάουλο Μπέντο θα αρχίσει να δείχνει από σήμερα τις σκέψεις του για το προσεχές παιχνίδι. Δεδομένη θεωρείται η απουσία του Καπίνο, που θα αντικατασταθεί ξανά από τον Λεάλι, ενώ ο Βιάνα έχει τον πρώτο λόγο για να καλύψει το κενό του τιμωρημένου Μποτία (θα είναι έκπληξη να δούμε τον Ρομαό που πήγε καλά ως στόπερ στα Χανιά). Ερωτηματικό είναι αν ο Ντε λα Μπέγια που χθες έκανε καλή εμφάνιση και μέτρησε δύο ασίστ θα παραμείνει σε θέση αριστερού μπακ με την επάνοδο του Ρέτσου ή όχι. Από εκεί και πέρα, δύσκολα αναμένονται εκπλήξεις και οι Ντα Κόστα, Φιγκέιρας, Μιλιβόγεβιτς, Μάρτινς, Ελιουνούσι, Σεμπά, Φορτούνης και Ιντέγε λογικά θα παραμείνουν ακλόνητοι.

sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*