Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΑΕΚ / Θετικά μηνύματα στην ΑΕΚ για την έκδοση γηπεδικής άδειας

Θετικά μηνύματα στην ΑΕΚ για την έκδοση γηπεδικής άδειας

Γεμάτοι ικανοποίηση αποχώρησαν οι παράγοντες της ΠΑΕ ΑΕΚ από τη συνεδρίαση του Κεντρικού Συμβουλίου Αρχιτεκτονικής, η οποία πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης με ευχάριστα νέα για το γήπεδο του «Δικεφάλου».

Συγκεκριμένα, οι «κιτρινόμαυροι» παρουσίασαν το σχέδιο του γηπέδου, έδωσαν απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις που αφορούσαν διευκρινήσεις πάνω στη μελέτη και πλέον όλα μοιάζουν ιδανικά για την έκδοση της άδειας της «Αγια-Σοφιάς».

Την ΑΕΚ εκπροσώπησε πολυμελής επιτροπή από αρχιτέκτονες και μηχανικούς, με επικεφαλής τον αρχιτέκτονα, Θανάση Κυρατσού και τον project manager Δημήτρη Ανδριόπουλο.

Το θετικό για την «Ένωση» είναι πως δεν προέκυψε κανένα θέμα με τα ύψη, καθώς όλα κρίθηκαν χαμηλότερα του επιτρεπτού, αλλά ούτε διατυπώθηκαν ενστάσεις.

Όσον αφορά το «κυκλοφοριακό» και την «υπογειοποίηση», οι ερωτήσεις απαντήθηκαν πληρέστατα από κυκλοφοριολόγο, ο οποίος βρισκόταν στην ακρόαση.

Το ΚΕ.Σ.Α. μάλιστα ζήτησε να προσκομιστεί ακόμα και ένα δείγμα, από το ακριβές υλικό που θα περιβάλλει το γήπεδο με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να απαντούν πως θα το προσκομίσουν μέχρι την προσεχή Παρασκευή, καθώς από την τρισδιάστατη απεικόνιση δεν φαίνεται το υλικό της πλαγιομετωπικής κάλυψης.

Στην ΑΕΚ θα περιμένουν πιθανές παρατηρήσεις από την Επιτροπή, η οποία θα συσταθεί για να συζητήσει την «κιτρινόμαυρη» υπόθεση μέσα στις επόμενες 2-3 εβδομάδες.

Εάν δεν προκύψει κάποιο άλλο ζήτημα προς επίλυση, ουσιαστικά μετά από 20 μέρες, ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για την έκδοση της άδειας και την έναρξη έργων στις εγκαταστάσεις της Νέας Φιλαδέλφειας.

Newsroom ΔΟΛ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*