Home / Μπάσκετ / NBA / Μπράιαντ: «Θεωρώ πως είναι παίκτης-φαινόμενο ο Αντετοκούνμπο»

Μπράιαντ: «Θεωρώ πως είναι παίκτης-φαινόμενο ο Αντετοκούνμπο»

Κάρι: «Θα μείνει στην ελίτ»

Αθήνα
Μόνο κολακευτικά λόγια είχε να πει ο Κόμπι Μπράιαντ για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στα πλαίσια δηλώσεων του στη συνέντευξη Τύπου για το «All star game».

O 37χρονος θρύλος του μπάσκετ, μίλησε στην κάμερα του «OTE TV» και όταν ρωτήθηκε αν γνωρίζει για τον «Giannis» είπε: «Φυσικά τον ξέρω, είναι φανταστικός παίκτης. Είναι τρομακτικό το πόσο ψηλά μπορεί να πηδήξει. Θεωρώ πως είναι ένας παίκτης-φαινόμενο».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε και για τους Διαμαντίδη και Σπανούλη και απάντησε: «Ανυπομονούσα να αντιμετωπίσω τους γκαρντ της Ελλάδας, γιατί ήταν μεγάλα κορμιά. Είχαν τον Σπανούλη και άλλους. Ήθελα πολύ να αντιμετωπίσω παίκτες που δεν είχαν αντιμετωπίσει ξανά και είχαν την προσοχή μου, όπως ο Διαμαντίδης».

Κάρι: «Θα μείνει στην ελίτ του ΝΒΑ για πολλά χρόνια»

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Στεφ Κάρι, με τον περσινό πρωταθλητή και MVP κανονικής διάρκειας αναφερόμενος στον «Greek Freak» να λέει: «Είναι ένα εξαιρετικό ταλέντο, ένας πολύ ιδιαίτερος παίκτης και νομίζω πως θα μείνει στην ελίτ του ΝΒΑ για πολλά χρόνια. Έχει απίστευτα αθλητικά προσόντα και μπορεί να κάνει πολλά πράγματα στο γήπεδο. Μπορεί να ντριμπλάρει, μπορεί να σουτάρει και είναι πολύ αθλητικός».

Newsroom ΔΟΛ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*