Home / Μπάσκετ / NBA / “Βήμα” πρόκρισης η Θάντερ

“Βήμα” πρόκρισης η Θάντερ

Αποφασισμένη για τον τίτλο η Θάντερ νίκησε για ακόμη μια φορά τους πρωταθλητές Γουόριορς, έκανε το 3-1 στη σειρά και πλέον θέλει ακόμη μια νίκη για να τους… αποκαθηλώσει.

Η Θάντερ επιβλήθηκε 118-94 των Γουόριορς στη “Chesapeake Energy Arena” και έκανε το 3-1 στη σειρά, που της δίνει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στους τελικούς του εφετινού πρωταθλήματος.

Για να τα καταφέρει η Οκλαχόμα χρειάστηκε να κάνουν νέες εντυπωσιακές εμφανίσεις τα αστέρια της ομάδας, ο Κέβιν Ντουράντ και ο Ράσελ Γουέστμπρουκ.

Ο πρώτος έκανε νταμπλ-νταμπλ με 26 πόντου,11 ριμπάουντ και 4 κλεψίματα, ενώ ο δεύτερος πέτυχε ακόμη ένα τριπλ-νταμπλ για φέτος, ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με 36 πόντους, 11 ριμπάουντ, 11 ασίστ, 4 κλεψίματα.

Για τους πρωταθλητές ξεχώρισε ο Κλέι Τόμπσον, ο οποίος είχε 26 πόντους, 19 εκ των οποίων στην τρίτη περίοδο, με τον Στεφ Κάρι να μένει στους 19 πόντους, μην μπορώντας να προσφέρει τα προσδοκώμενα στην ομάδα του.

Όσον αφορά στην εξέλιξη του αγώνα, η Θάντερ κατάφερε να πάρει πολύ μεγάλο προβάδισμα στο πρώτο μέρος (72-53), οι Γουόριορς προσπάθησαν να μαζέψουν τη διαφορά στο 3ο δωδεκάλεπτο, όμως στο τέλος κατέρρευσαν αφού πέτυχαν μόλις 12 πόντους στα τελευταία 12 λεπτά του αγώνα και μοιραία γνώρισαν την ήττα.

(3-1) Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ – Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς 118-94

Τα δωδεκάλεπτα: 30-26, 42-27, 22-29, 24-12

πηγή : contra.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*