Home / Μπάσκετ / Eurobasket 2015 / Απειλητικό μήνυμα σε Λοτζέσκι!

Απειλητικό μήνυμα σε Λοτζέσκι!

Το Βέλγιο θα βρει απέναντί του την Ελλάδα στη φάση των “16” του Eurobasket. Η αναμέτρηση ξεκίνησε όμως νωρίτερα για τον Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος έγινε δέκτης απειλητικού μηνύματος. Διαβάστε την ιστορία, που εκτυλίχθηκε στον “αέρα” του Sport24 Radio 103,3

ο παιχνίδι με την Ελλάδα -για τους “16” του Eurobasket- είναι, πέραν όλων των άλλων, μία καλή ευκαιρία για τον Ματ Λοτζέσκι να “πληγώσει” τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό. Ο 30χρονος φόργουορντ έχει βάλει στόχο να οδηγήσει το Βέλγιο μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης, αφήνοντας εκτός συνέχειας την Εθνική ομάδα. Ηταν η έκπληξη του Παντελή Διαμαντόπουλου στο “Δέκα το κακό”, που παρουσίαζαν οι Στέφανος Τριαντάφυλλος και Freddo

Το έργου δεν θα είναι δύσκολο, αφού η “γαλανόλευκη” έρχεται… με φόρα από το 5/5 στο Ζάγκρεμπ. Πέραν του αγωνιστικού όμως, έχει κάτι ακόμη να σκεφτεί. Τον ψυχολογικό πόλεμο που δέχεται τις τελευταίες ώρες, με αποκορύφωμα το απειλητικό μήνυμα που δέχθηκε από τον Γιώργο Πρίντεζη.

Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού παραδέχθηκε στον αέρα του Sport24 Radio 103,3 πως του έστειλε απειλητικό μήνυμα εν όψει της αυριανής (12/9, 15:30) αναμέτρησης, μιλώντας στον Παντελή Διαμαντόπουλο, “Ναι, ναι του έστειλα” αποκρίθηκε σε σχετική ερώτηση. Όταν όμως κλήθηκε να δώσει διευκρινίσεις σχετικά με το περιεχόμενό του, δεν ήταν εξίσου κατατοπιστικός. “Δεν μπορώ να το πω δημοσίως“, πρόσθεσε.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε κι ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο οποίος όμως ενημέρωσε πως δεν έχει αναλάβει δράση. Ακόμη. “Όχι ακόμα. Θα του το πω από κοντά“, πρόσθεσε ο έτερος “ερυθρόλευκος” της Εθνικής ομάδας, η οποία βρίσκεται στη Λιλ από το μεσημέρι της Παρασκευής (11/9).

Πηγή: sport 24

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*