Home / Tennis / ATP Αθήνας: Wild card στα αδέρφια Τσιτσιπά και στον Σακελλαρίδη

ATP Αθήνας: Wild card στα αδέρφια Τσιτσιπά και στον Σακελλαρίδη

Το ATP 250 Hellenic Championship στην Αθήνα ανακοίνωσε τρεις νέες wild card, οι οποίες δόθηκαν στους Παύλο Τσιτσιπά, Πέτρο Τσιτσιπά και Στέφανο Σακελλαρίδη. Έτσι, η Ελλάδα θα έχει έντονη παρουσία στο τουρνουά, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 2 έως τις 8 Νοεμβρίου.

Στα μονά, θα αγωνιστούν ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Στέφανος Σακελλαρίδης, με τον δεύτερο να έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή του εδώ και μέρες μέσω wild card. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, πάντως, παραμένει αμφίβολος, καθώς προέρχεται από αποσύρσεις στα τελευταία τουρνουά, όμως προς το παρόν παραμένει κανονικά στο ταμπλό.

Στα διπλά, ανακοινώθηκε πως ο Στέφανος θα αγωνιστεί μαζί με τον αδερφό του, Πέτρο Τσιτσιπά, ενώ το δεύτερο ελληνικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Στέφανος Σακελλαρίδης και Παύλος Τσιτσιπάς, που επίσης πήραν wild card.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*