Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Γιακουμάκη, ενώ η υπόθεση του Ζαφείρη αν και δύσκολη, συνεχίζει να παίζει έντονα, για τον «Δικέφαλο του Βορρά».
Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τις προτάσεις που έχει καταθέσει η ομάδα στη Σλάβια Πράγας, αλλά και στο δύσκολο ευρωπαϊκό παιχνίδι που ακολουθεί, απέναντι στη Βόλφσμπεργκερ.
Για αρχή ο ρεπόρτερ των «ασπρόμαυρων» ανέφερε πως η Βόλφσμπεργκερ έχει το πλεονέκτημα ότι ήδη έχει τέσσερα επίσημα παιχνίδια. Κρίσιμη η αυριανή μέρα, καθώς είναι η συνέντευξη Τύπου του Α.Σ. του ΠΑΟΚ, ώστε να δώσει απαντήσεις σε αμέτρητα ερωτήματα.
Ενώ στη συνέχεια τόνισε ότι η υπόθεση του Γιακουμάκη κυλάει όσο αισιόδοξα θα μπορούσε να πάει. Ο Έλληνας φορ αποχαιρετάει σιγά σιγά την ομάδα του και ετοιμάζεται να έρθει Θεσσαλονίκη. Ο ΠΑΟΚ έφτασε σε μία πρόταση 12 εκατομμυρίων ευρώ, με την άρνηση των Τσέχων να είναι αναμενόμενη. Ο ποδοσφαιριστής έχει πάρει την απόφαση και θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.
Ακούστε το ρεπορτάζ του Δημήτρη Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.