Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα νεότερα από τον απογοητευμένο ΠΑΟΚ μετά το 3-1 από τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα. «Θα πάει να κάνει το παιχνίδι του με πολλές επιθέσεις και με… πολύ τρίποντο» είπε για την ομάδα μπάσκετ ενόψει του πρώτου τελικού με την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο FIBA Europe Cup.
«Κατά πρώτο λόγο δεν πρέπει να παρασυρόμαστε από τα πρώτα δυο νικηφόρα παιχνίδια. Ούτε εκεί ήταν εντυπωσιακός. Θυμηθείτε ότι στη Φιλαδέλφεια στην πρώτη μία ώρα ήταν ανύπαρκτος. Μετά αντέδρασε και έκανε καλό ξεκίνημα με τον Ολυμπιακό και στο τρίτο ματς δεν έκανε τίποτα καλό. Δεν λειτούργησε απολύτως τίποτα σε οποιοδήποτε σημείο του παιχνιδιού, χωρίς να είναι και ο Παναθηναϊκός συγκλονιστικός» είπε αρχικά ο ρεπόρτερ του «δικεφάλου του Βορρά» και πρόσθεσε:
«Αν το δούμε συνολικά στα playoffs κανείς δεν ενθουσιάζει και ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ομάδα που έκανε ”διπλό”. Ο ΠΑΟΚ πληρώνει την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Έχει ακόμα τις πιθανότητές του, την έκανε τη μια κακή βραδιά συνολικά, η ευθύνη πάντα βαραίνει τον προπονητή, χάθηκε με κάρτες και ο Οζντόεφ που έκανε τη δουλειά του σε σύγκριση με τους άλλους.
Με Τάισον και Ότο πιο ενεργό στο επόμενο ματς εκεί που θέλει να παίξει ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό. Συνεχίζει να είναι δύσκολο. Το πρόβλημα είναι ότι ξεκίνησε από χαμηλή βάση. Ο Καμαρά και ο Κεντζιόρα θα επιστρέψουν, θα γίνει φρεσκάρισμα και ό,τι προλάβουν να γλιτώσουν στη βαθμολογία των playoffs».
Ακούστε το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο YouTube