Την πρώτη του νίκη στο Europa League αναζητεί ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται στην Τούμπα τη Βικτόρια Πλζεν για την τρίτη αγωνιστική της League Phase της διοργάνωσης (19:45, Cosmote TV, bwinΣΠΟΡ FM, www.sportfm.gr).

Ο Δικέφαλος του Βορρά δεν κατάφερε να φύγει με το διπλό από την OPAP Arena, αν και προηγήθηκε, μένοντας σε ακόμα ένα μεγάλο παιχνίδι στη σεζόν χωρίς νίκη. Κόντρα στους Τσέχους, αποτελεί επιτακτική ανάγκη να νικήσει ο ΠΑΟΚ, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο.

Η ομάδα του Λουτσέσκου δεν έχει ξεκινήσει καλά στο Europa League, καθώς έχασε στην πρεμιέρα από τη Γαλατασαράι 3-1, ενώ τη 2η αγωνιστική υπέστη ήττα-σοκ από την Στεάουα στην Τούμπα με σκορ 1-0.

Παρόλα αυτά με τον κόσμο στο πλευρό του και με τον Τισουντάλι να επιστρέφει στην αποστολή του, ο πρωταθλητής Ελλάδος πρέπει να πάρει τη νίκη για να μείνει σε τροχιά πρόκρισης. Το παρών στην αποστολή δίνει και ο Μπάμπα, ο οποίος ωστόσο βρίσκεται εκεί αποκλειστικά και μόνο για ψυχολογικούς λόγους. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ο Σορετίρε, ο οποίος έμεινε εκτός.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Κοτάρσκι, Μπαλωμένος, Μοναστηρλής, Σάστρε, Όττο, Κετζιόρα, Θυμιάνης, Κόλεϊ, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Μπακαγιόκο, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Σορετίρε, Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Τσάλοφ, Μπράντον.

Από την άλλη, η Βικτόρια Πλζεν παραμένει αήττητη στη διοργάνωση, χωρίς όμως ακόμα να έχει καταφέρει να νικήσει. Την πρώτη αγωνιστική πήρε τον βαθμό στις καθυστερήσεις στην έδρα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ισοφαρίζοντας σε 3-3, ενώ τη δεύτερη αγωνιστική ήρθε ισόπαλη χωρίς τέρματα κόντρα στη Λουντογκόρετς.

Όπως τόνισε ο Πουρζιτίδης στο sport-fm.gr, ο Έλληνας άσος που αγωνίζεται στο τσέχικο πρωτάθλημα και την Σλόβαν Λίμπερετς «ο ΠΑΟΚ πρέπει να προσέξει τον φορ της Βικτόρια Πλζεν και να τη χτυπήσει στην κόντρα επίθεση, καθώς έχει πολύ αργό αμυντικό τρανζίσιον».

Βέβαια, όπως ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής των Τσέχων, Μίροσλαβ Κούμπεκ, «ο ΠΑΟΚ είναι μία επιθετική ομάδα και θα πρέπει να προσέξουμε αμυντικά. Από την άλλη, πιστεύουμε ότι έχει κάποιες ατέλειες στο αμυντικό κομμάτι και αυτό θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε», με τη Βικτόρια Πλζεν να ψάχνει και αυτή την πρώτη της νίκη στο Europa League.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Κετζιόρα, Κόλεϊ, Ότο, Καμαρά, Σβαμπ, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Μπράντον Τόμας

Βικτόρια Πλζεν (Μίροσλαβ Κούμπεκ): Γεντλίτσκα – Χάβελ, Ντουέ, Μάρκοβιτς, Γεμέλκα, Καντού – Σόικα, Κάλβατς, Σουλτς – Βίντρα, Άντου.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*