Άλλο ένα μεγάλο «διπλό» τα τελευταία χρόνια μέσα στην έδρα του ΠΑΟΚ πήρε ο Άρης, για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Το πιο σημαντικό, όμως, για τους «κίτρινους» είναι το γεγονός πως δεν δέχθηκαν γκολ για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι σε επίπεδο Α’ Εθνικής/Super League μέσα στην έδρα του «Δικεφάλου του Βορρά».

Οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες 0-0 στις 17 Σεπτεμβρίου 2023 και στις 10 Μαρτίου 2024 οι φιλοξενούμενοι είχαν επικρατήσει με 1-0.

Ο Άρης είχε φτάσει και άλλες φορές κοντά σε αυτό το επίτευγμα, αλλά πάντα «έσπαγε» το σερί του στο τρίτο ματς, κάτι που μάλιστα είχε συμβεί τέσσερις φορές στο πρόσφατο παρελθόν.

Παράλληλα, οι «κίτρινοι» έφτασαν τις 13 νίκες στην έδρα των «ασπρόμαυρων» και το θέμα είναι πως οι τέσσερις από αυτές έχουν γίνει μέσα στην τελευταία τριετία! Και όλες με 1-0.

Από εκεί και πέρα, ο Άκης Μάντζιος επέστρεψε στις νίκες κόντρα στον Ραζβάν Λουτσέσκου, αφού μέχρι πρότινος ο Έλληνας τεχνικός ήταν αήττητος με τον Ρουμάνο, όμως αυτό άλλαξε στο τελευταίο ματς της περσινής σεζόν.

Τώρα ο Μάντζιος μετράει 6 νίκες επί του Λουτσέσκου, σε σύνολο 13 αγώνων, και τον ακολουθούν ο Ματίας Αλμέιδα της ΑΕΚ και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς που μετρούν 4 επιτυχείς ο καθένας επί του Ρουμάνου.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*