Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς με τη Μάλμε στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League με τον «δικέφαλο του βορρά» να υποδέχεται την Τρίτη (13/8) στην Τούμπα τους πρωταθλητές Σουηδίας μετά το 2-2 του πρώτου ματς.

Όπως όλα δείχνουν ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεση του τον Γιόνι Ότο, καθώς για μια ακόμη φορά, ο Ισπανός δεξιός μπακ, ακολούθησε θεραπεία και έκανε τρέξιμο με τη συμμετοχή του στο ματς της Τρίτης να είναι πολύ δύσκολη έως και αμφίβολη.

Μεταξύ άλλων ο ΠΑΟΚ ενημέρωσε ότι τη Δευτέρα (12/8) στις 12:00 θα διεξαχθεί και η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς με τον Ρουμάνο τεχνικό να πλαισιώνεται από τον Τόμας Κεντζιόρα που θα είναι ο εκπρόσωπος των ποδοσφαιριστών.

Η τελευταία προπόνηση των πρωταθλητών Ελλάδος είναι προγραμματισμένη για αύριο στις 18:00.

Το σχετικό δελτίο Τύπου:

«Η μεγάλη ώρα πλησιάζει και το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου δουλεύει σκληρά, προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμο για τη μεγάλη μάχη της Τρίτης κόντρα στη Μάλμε στο γήπεδο της Τούμπας.

Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίστηκε το απόγευμα της Κυριακής (11.08) στην Τούμπα. H προπόνηση ήταν αφιερωμένη στο τακτικό κομμάτι, ενώ στο φινάλε διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα.

Μοναδικός απόντας ο Γιόνι Όττο . Ο Ισπανός υποβλήθηκε σε θεραπεία και στη συνέχεια βγήκε στο γήπεδο για τρέξιμο.

Τη Δευτέρα (12.08) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία. Η προπόνηση θα είναι ανοιχτή για 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Νωρίτερα στις 12:00, στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Τούμπας, θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου . Τους ποδοσφαιριστές θα εκπροσωπήσει ο Τόμας Κεντζιόρα .

Η Μάλμε θα προπονηθεί στις 20:00 στο γήπεδο της Τούμπας, με τα 15 πρώτα λεπτά να είναι ανοιχτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ενώ στις 19:15 θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου της σουηδικής ομάδας».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*